Libnet.ro
UNICEF

22:15

21 martie Ziua muzicii vechi

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
21 martie Ziua muzicii vechi

Din 2013, 21 martie a fost declarata Ziua europeana a muzicii vechi; este chiar ziua cand s-a nascut in 1685 cel mai important reprezentant a ceea ce numim astazi muzica veche: compozitorul Johann Sebastian Bach. Si intr-un timp cand mostenirea fundamentala europeana este invocata din ce in ce mai des, o asemenea sarbatoare nu poate . continuă pe Ceaşca de Cultură

VIDEO. 21 martie Ziua muzicii vechi

Din 2013, 21 martie a fost declarata Ziua europeana a muzicii vechi; este chiar ziua cand s-a nascut in 1685 cel mai important reprezentant a ceea ce numim astazi muzica veche: compozitorul Johann Sebastian Bach. Si intr-un timp cand mostenirea fundamentala europeana este invocata din ce in ce mai des, o asemenea sarbatoare nu poate fi trecuta cu vederea.

Avertizare. Codul galben de inundatii pe Dunare a fost prelungit pana pe 21 martie

Cresterea alarmanta a cotelor Dunarii pune autoritatile pe jar. Codul galben de inundatii pe Dunare a fost prelungit pana pe 21 martie pentru mai multe judete, printre care si Calarasi.

Doua noi trasee de transport in comun la Galati. Autobuzele vot circula incepand de luni, 21 martie

Fiecare dintre cele doua trasee nou infiintate 50 si 51) va avea cate noua curse pe zi patru de dus si cinci de intors). Prin amintitele trasee de transport public va fi legat noul sediul al Colegiului National Alexandru Ioan Cuza, dinn Tiglina 1, cu zonele IC Frimu, Aviatiei, Siderurgistilor, Micro 19,20 si 21.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )