Libnet.ro
UNICEF

05:45

23 de persoane au fost arestate dupa atacul terorist din Tunisia

Antena3 Antena3,
23 de persoane au fost arestate dupa atacul terorist din Tunisia

Autoritatile tunisiene au arestat 23 de persoane, dupa atacul terorist, de saptamana trecuta, petrecut in incinta muzeului national din capitala, relateaza AFP. 23 de suspecti, printre care se afla si o. continuă pe Antena3

Seful politiei din Tunis a fost destituit dupa o vizita fulger a premierului in oras

Premierul Tunisiei, Habib Essid, l-a destituit din functie pe seful politiei capitalei, Tunis, dupa atacul terorist de saptamana trecuta, transmite AFP. Seful Cabinetului tunisian a vizitat noaptea trecuta zona.

Traian Basescu ar putea ajunge pe mana Inspectiei Judiciare, dupa atacul la adresa procurorului general al Romaniei

Fostul presedinte Traian Basescu ar putea ajunge pe mana Inspectiei Judiciare dupa declaratiile la adresa procurorului general, Tiberiu Nitu. Judecatorul Horatius Dumbrava, membru al CSM, a confirmat pentru Ante.

Cateva curse aeriene ale Germanwings au fost anulate dupa ce pilotii au refuzat sa zboare

Cateva zboruri ale companiei Germanwings au fost anulate, marti, dupa ce echipajele au refuzat sa zboare dupa ce au aflat ca aeronava prabusita in Alpii Francezi fusese tinuta la sol timp de o ora pentru.

Peru: Cel putin 34 de persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite dupa ciocnirea a doua autocare

Doua autocare au intrat in coliziune frontala, luni in Peru, cel putin 34 de oameni pierzandu-si viata, iar alti 70 fiind raniti in urma accidentului, potrivut autoritatilor locale, citate de.

Opt persoane au fost retinute in urma a zeci de perchezitii de amploare

Cele peste 30 de perchezitii, efectuate atat in Bihor cat si in alte judete din tara, s-au lasat curetinerea a opt persoane. Perchezitiile au avut locla locuintele unor persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 7 milioane de euro prin evaziune fiscala.

Cinci persoane au fost impuscate langa o universitate din Tennessee

Cinci persoane au fost ranite intr-un atac armat petrecut langa Austin Peay State University, din Clarksville, Tennessee. Doua dintre victime au fost transportate la spital cu ajutorul unui elicopter.

Ministrul Mediului: 2014 a fost cel mai cald an din istoria masuratorilor meteorologice

Romania a avut cei mai calzi ani dupa 2000, iar in 2014 au fost inregistrate cele mai mari temperaturi din istoria masuratorilor meteorologice, ceea ce inseamna ca schimbarile climatice si efectele lor se.

Ministrul Mediului: 2014 a fost cel mai cald an din istoria masuratorilor meteorologice

Romania a avut cei mai calzi ani dupa 2000, iar in 2014 au fost inregistrate cele mai mari temperaturi din istoria masuratorilor meteorologice, ceea ce inseamna ca schimbarile climatice si efectele lor se resimt tot mai puternic, a declarat, luni,.

Un englez surd a fost amendat dupa ce a insultat un politist in limbajul semnelor

Un englez surd a fost judecat si amendat, dupa ce a insultat un ofiter de politie, in limbajul semnelor. Politia a fost chemata intr-un restaurant McDonalds din Kendal, Anglia, pentru a rezolva o.

Anuntul facut de Lufthansa dupa tragedia aviatica din Alpii francezi

Compania aviatica germana Lufthansa intentioneaza sa preia o parte din cursele filialei sale low-cost Germanwings, care a fost nevoita sa-si anuleze mai multe curse dupa accidentul aviatic de marti, din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )