Libnet.ro
UNICEF

19:00

2.681 de cazuri noi de COVID-19, inregistrate in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
2.681 de cazuri noi de COVID-19, inregistrate in Republica Moldova

Alte 2. 681 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate in Republica Moldova marti, 18 ianuarie, ceea ce reprezinta un record absolut de la inceputul pandemiei. continuă pe Adevărul

Un sef de raion din Republica Moldova refuza sa accepte un monument al eroilor romani

Un sef de raion din Republica Moldova refuza sa accepte un monument al eroilor romani, anunta presa din Republica Moldova. Este vorba de presedintele raionului Falesti, Sergiu Fintina, care ar avea, potrivit site-ului deschide. md, si cetatenia Romaniei. Cu toate acestea, el refuza sa semneze un acord de parteneriat intre Consiliul raional Falesti si alte cateva .

Au intrat in vigoare noi conditii la intrarea in Republica Moldova

La frontiera de stat se va reveni la sistemul prin care, indiferent de tara de provenienta, intrarea in R. Moldova va fi permisa cu certificatul COVID. Astfel, persoanele trebuie sa prezinte fie certificat de vaccinare, fie test negativ, fie concluzia medicala ca a suportat virusul in ultimele 6 luni, fie un act confirmativ de prezenta a anticorpilor. in caz contrar, persoana va fi plasata in carantina pentru un termen de 14 zile, transmite IPN.

Republica Moldova intareste relatia cu NATO, dar fara sa solicite aderarea

Republica Moldova intareste relatia cu NATO, dar fara sa solicite aderarea la Alianta Nord Atlantica. Aceasta pozitie este exprimata in Planul Individual de Actiuni al Parteneriatului Republica Moldova NATO pentru anii 2022-2023. Documentul va fi aprobat de Guvern in sedinta de saptamana viitoare, anunta presa din Republica Moldova. Presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, .

Dan Negru, reusita senzationala in Republica Moldova dupa ce PRO TV l-a invins de Revelion EXCLUSIV

Dan Negru a revenit in forta in topul audientelor dupa lupta stransa, umar la umar, cu PRO TV de Revelion. Prezentatorul Antenei 1 a fost desemnat ieri, pentru al 15-lea an consecutiv, Regele audientelor, cu editiile speciale de Craciun si de Revelion, difuzate pe 7 si pe 13 ianuarie de Prime TV, post de televiziune .

Peste 4.200 de pacienti COVID-19 in spitale, dintre care aproape 500 la Terapie Intensiva 16.760 de cazuri noi la nivel national si 70 de decese raportate in 24 de ore

Bilantul transmis luni de autoritati arata ca la nivel national au fost depistate 16. 760 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Institutul National de Sanatate Publica a raportat 70 de decese COVID-19 in 24 .

Bilantul COVID-19, intr-o crestere galopanta: 16.760 de cazuri noi si 70 de decese raportate in 24 de ore

La nivel national au fost confirmate 16. 760 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, arata datele intermediare de marti. Institutul National de Sanatate Publica a raportat 70 de decese COVID-19 in 24 de ore, .

COVID-19 Record de cazuri noi in Franta

Numarul zilnic de noi cazuri de contaminare cu Covid-19 a depasit 300. 000 in media pe sapte zile, potrivit cifrelor publicate de Sante publique Franta. Marti, numarul a ajuns la 464. 769, media saptamanii atingand 309. 433 de cazuri zilnice fata de 281. 965 martea anterioara.

Record negativ de cazuri noi in Ungaria. Totusi, numarul spitalizarilor a ramas deocamdata la un nivel relativ mic

Bilantul cazurilor noi de infectie cu SARS-CoV-2 a bifat un nou record negativ in Ungaria, miercuri, cand au fost raportate 14. 890 de infectari, insa numarul pacientilor internati in spital a ramas la un nivel relativ .

Octavian Jurma: Saptamana viitoare vom vedea valori zilnice peste 20.000 cazuri noi, iar presiunea pe spitale va fi foarte mare Omicron se dovedeste mai periculos decat Delta pentru copii

Cercetatorul Octavian Jurma estimeaza ca numarul cazurilor noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 va trece de pragul de 20. 000 saptamana viitoare si spune ca s-ar putea depasi chiar si 25. 000, varful prognozei optimiste. La bilantul .

Cand vom depasi recordul de infectari din valul 4. Jurma: Vom vedea valori zilnice de peste 20.000 de cazuri noi

Biostatisticianul Octavian Jurma afirma, marti seara, ca ultimele date referitoare la pandemie arata ca cele doua variante Delta si Omicron pot coexista foarte bine, saptamana trecuta unul din patru cazuri fiind dat de varianta Delta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )