Libnet.ro
UNICEF

10:46

31 octombrie este ultima zi in care va mai puteti compensa datoriile la stat cu creantele asupra statului

Adevărul Adevărul,
31 octombrie este ultima zi in care va mai puteti compensa datoriile la stat cu creantele asupra statului

Potrivit prevederilor Ordinului MFP nr. 353/2013 de aplicare a prevederilor art. 64 alin. 3)-17) din Ordonanta Guvernului nr. 17/2013, sumele defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale se vor utiliza in scopul achitarii platilor restante la 31 iulie inregistrate in contabilitatea unitatilor administrativ-teritoriale fata de furnizorii de bunuri, servicii si lucrari ori fata de bugetul de stat. continuă pe Adevărul

India: 44 de morti, printre care mai multi copii, dupa ce un autobuz a luat foc

44 de persoane au murit, intre care mai multi copii, miercuri dimineata, in sudul Indiei, in urma unui accident de autobuz. Un incendiu violent s-a declansat la bordul unui autobuz in urma exploziei unui.

Este oficial cel mai mare producator auto din lume. Compania General Motors a cazut pe locul al doilea

Compania Toyota a revenit in trimestrul al treilea pe prima pozitie in topul celor mai mari producatori auto la nivel mondial dupa vanzari. Toyota a devansat General Motors, datorita masurilor de stimulare a.

Carpatica Asigurari este asiguratorul care a facut plagere penala impotriva a doua societati de intermediere care nu au depus primele conform contractelor de mandat

Carpatica Asigurari a depus plangere penala la procuratura impotriva impotriva unei persoane fizice si a doua societati unde aceasta este administrator, privind nedepunerea primelor de asigurare subscrise conform contractelor de mandat, a declarat marti, Ina Crudu, directorul general al asiguratorului. Primele de asigurare ar fi trebuit sa fie depuse conform contractelor de colaborare incheiete de cele doua societati de intermediare cu societatea de asigurare respectiva. Anuntul ca o societate de asigurari ar fi facut o plangere penala in aceasta privinta a fost facut saptamana trecuta de Autoritatea de Supraveghere Financiara, care nu a nominalizat insa asiguratorul in cauza. Se actualizeaza.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )