Libnet.ro
UNICEF

01:05

35 de trenuri sunt anulate din cauza ninsorilor

Hotnews Hotnews,
 35 de trenuri sunt anulate din cauza ninsorilor

CFR Calatori anunta ca 35 de trenuri care circula in sudul si sud-estul tarii sunt anulate joi dimineata din cauza ninsorilor. continuă pe Hotnews

CFR Calatori: 35 de trenuri anulate, din cauza conditiilor meteo. Circulatia trenurilor de calatori se desfasoara in conditii de iarna

CFR Calatori anunta ca 35 de trenuri sunt anulate, joi dimineata, iar circulatia trenurilor de calatori se desfasoara in conditii de iarna. Trenurile au intarzieri de peste sase ore.

Viscolul paralizeaza Romania. Starea drumurilor din tara. Ce trenuri sunt anulate

Nametile au speriat pe toata lumea, inclusiv pe autoritati, care nici anul acesta nu au utilaje destule de deszapezire. Cum este starea drumurilor din tara si ce trenuri sunt anulate? Iarna 2020: Care este starea drumurilor din Romania? Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca situatia traficului se prezinta destul de tragic.

Autocar plin cu turisti romani, blocat din cauza ninsorilor abundente in nordul Bulgariei

Un autocar plin cu turisti romani a fost blocat in nordul Bulgariei, in apropiere de satul Voneshta Voda, din cauza ninsorilor abundente.

LIVETEXT Mare parte din tara este afectata de vremea rea Circulatie rutiera inchisa pe mai multe drumuri nationale si pe Autostrada Bucuresti-Constanta Scolile sunt inchise in 7 judete Probleme si in Capitala din cauza zapezii

Mare parte din tara este afectata de viscol si ninsori, iar joi dimineata sunt inchise drumuri nationale din mai multe judete, precum si anumite tronsoane ale Autostrazii Bucuresti-Constanta. De asemenea, cursurile sunt suspendate astazi in scolile din judetele Braila, Buzau, Calarasi, Ialomita, Tulcea, Constanta si Vrancea din cauza viscolului. Vantul puternic a creat probleme si in Capitala, unde zeci de copaci au cazut pe masini si pe carosabil. De asemenea, a fost blocata circulatia mai multor tramvaie. 39:35 de trenuri care circula in sudul si sud-estul tarii sunt anulate joi din cauza ninsorilor.

Peste 60 de trenuri au fost anulate joi din cauza vremii vitrege, iar patru vor fi anulate si maine. Care sunt zonele cu probleme

Vantul puternic si conditiile de iarna din Baragan si Dobrogea au determinat CFR Calatori sa creasca numarul de trenuri anulate joi de la 35, la 68, iar vineri sunt anulate trei trenuri. CFR Infrastructura a anuntat ca actioneaza pentru indepartarea copacilor cazuti peste calea ferata, iar intre Bucuresti si Mangalia trenurile au circulat pana la ora 13. 10 cu locomotive diesel, din cauza vantului care in unele zone a batut si cu peste 100 kmh. Din cauza vremii, unele trenuri au intarziat si cateva ore. UPDATE CFR SA informeaza ca incepand cu ora 16. 00 toate liniile de cale ferata afectate de vremea nefavorabila sunt operationale, iar circulatia trenurilor a revenit la normal.

MINISTERUL EDUCATIEI: Peste 6.600 de elevi, afectati de inchiderea unitatilor din cauza gripei

Ministerul Educatiei si Cercetarii a anuntat, miercuri, ca sunt inchise, total sau partial, zeci de unitati de invatamant din intreaga tara, fiind afectati 6. 695 de elevi.

Alerta de securitate a ambasadei SUA in Spania din cauza agresiunilor sexuale

SUA au emis o alerta de securitate pentru turistii si studentii care viziteaza Spania din cauza numarului tot mai mare de cazuri de agresiune sexuala din Peninsula Iberica. Astfel, cetatenii americani sunt sfatuiti sa bea cu masura si sa evite sa calatoreasca singuri, scrie BBC News.

Digi24: GALERIE FOTO Orasele fantoma ale Chinei. Localitatile cu milioane de oameni, pustii din cauza coronavirusului

Localitatile cu milioane de locuitori din China au devenit orase fantoma dezolante din cauza coronavirusului. Strazile, mijloacele de transport, marile centre comerciale si restaurantele sunt acum pustii, pentru ca oamenii s-au baricadat in casele lor de teama virusului care a ucis pana acum 490 de oameni sau, in unele cazuri, ca urmare a carantinei impuse de autoritati.

Numarul mortilor din cauza coronavirusului a ajuns la aproape de 500 pe masura ce continua sa se extinda. Presedintele chinez Xi Jumping si-a sistat aparitiile in public. Cum s-a propagat virusul, pe tari (FOTO, VIDEO)

Bilantul mortilor din cauza coronavirusului a ajuns, mieruri, la 492 de persoane, al celor infectate a trecut de 24. 500, iar virusul s-a raspandit in 25 de tari desi in aceasta categorie sunt incluse Macao.

Numarul deceselor din cauza coronavirusului a trecut de 400, iar al infectarilor de 20.000 (FOTO, VIDEO)

Numarul persoanelor decedate din cauza coronavirusului a ajuns, marti, la 426 de persoane, al celor infectate a trecut de 20. 000, iar virusul s-a raspandit in 25 de tari desi in aceasta categorie sunt incluse.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )