Libnet.ro
UNICEF

22:30

4 ani de la MOARTEA lui Michael Jackson. Fiul superstarului va povesti ultima zi din viata ...

România Liberă România Liberă,
4 ani de la MOARTEA lui Michael Jackson. Fiul superstarului va povesti ultima zi din viata ...

Fiul cel mai mare al lui Michael Jackson se pregateste sa spuna lumii prin ce a trecut alaturi de tatal sau in ultima zi in viata a regelui muzicii pop, relateaza B1TV. Prince Jackson se afla, in urma cu patru ani, la varsta de doar 12 ani, in ambulanta care l-a dus pe tatal sau la spitalul Ronald Reagan, iar acum, la varsta de 16 ani, baiatul se pregateste sa depuna marturie in procesul privind moartea lui Jackson, citeaza CNN. Citeste si Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, . continuă pe România Liberă

Comemorarea a patru ani de la moartea lui Michael Jackson: Fiul sau cel mare va povesti ultima zi din viata regelui muzicii pop

Fiul cel mai mare al lui Michael Jackson se pregateste sa spuna lumii prin ce a trecut alaturi de tatal sau in ultima zi in viata a regelui muzicii pop, in apropiata comemorare a patru ani de la trecerea.

FOTO VIDEO Patru ani fara Michael Jackson

Astazi se implinesc patru ani de cand showbizul mondial a fost zguduit de un anunt tragic: regele pop Michael Jackson inceta din viata in urma unei supradoze de medicamente. A fost una dintre cele mai mari pierderi din lumea muzicii, iar astazi, la patru ani de la acel moment, suspiciunile si acuzatiile continua in cadrul unui proces care ar putea deveni unul dintre cele mai costisitoare din istorie.

S-a aflat! Identitatea tatalui biologic al copiilor lui Michael Jackson, dezvaluita

Sursa este extrem de credibila - Michael Jackson insusi.

Un expert de la Harvard sustine ca Michael Jackson a murit din cauza lipsei de somn

Michael Jackson ar fi murit din cauza lipsei de somn timp de aproape doua luni, sustine un expert de la Harvard, citat de CNN. Charles Czeisler a declarat in fata juriului care judeca in procesul pe care mama.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )