Libnet.ro
UNICEF

14:45

4 iulie in istorie: Statele Unite ale Americii isi proclama independenta. A murit Thomas Jefferson

România Liberă România Liberă,
4 iulie in istorie: Statele Unite ale Americii isi proclama independenta. A murit Thomas Jefferson

In 4 iulie 1776, Statele Unite ale Americii si-au declarat independenta fata de imperiul britanic, ratificand Declaratia de Independenta, redactata de Thomas Jefferson, care, in aceeasi data, dar in 1826, se stinge din viata. continuă pe România Liberă

Jocurile antrenamentelor de razboi din Pacific: Navele Statelor Unite ale Americii si ale Chinei intra in schema

Navele de razboi a 26 de natiuni, printre care ale Statele Unite ale Americii si Chinei, se indreapta catre Hawaii pentru o serie de cinci saptamani de antrenamente cu scopul de a promova securitatea.

VIDEO. Ziua Independentei SUA. Semnificatia istorica a zilei de 4 Iulie

Anul acesta, Statele Unite ale Americii implinesc 240 de ani de la obtinerea independentei, pe care o sarbatoresc cu focuri de artificii, gratare, petreceri si meciuri de baseball, alaturi de familie.

Oficial american: Statele Unite isi respecta angajamentul privind primirea a 10.000 de refugiati sirieni

Statele Unite isi respecta angajamentul privind primirea a 10. 000 de refugiati sirieni pana la 1 octombrie, in pofida blocajelor administrative si politice, potrivit secretarului american pentru securitate interna Jeh Johnson.

Statele Unite promit sa infranga Statul Islamic: Vom continua sa unim lumea pentru a eradica acest rau

Statele Unite condamna in cei mai puternici termeni posibili atentatul terorist cu bomba de la Bagdad care a facut peste 100 de morti, printre care multi copii, produs in primele ore ale di.

Statele Unite, amenintate cu o serie de atentate teroriste

Statele Unite se vor expune celor mai grave consecinte daca Djokar Tarnaev, unul dintre autorii atentatului de la Boston, sau alti musulmani vor fi executati, avertizeaza Ayman al-Zawahiri, liderul retelei teroriste Al-Qaida, potrivit Mediafax.

Liderul Al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, ameninta Statele Unite cu atacuri teroriste

Statele Unite se vor expune celor mai grave consecinte daca Djokar Tarnaev, unul dintre autorii atentatului de la Boston, sau alti musulmani vor fi executati, avertizeaza Ayman al-Zawahiri, liderul retelei teroriste Al-Qaida.

Procurorul General al SUA isi ia mainile de pe scandalul informatic al lui Hillary Clinton

Procurorul General al Statelor Unite ale Americii, Loretta Lynch, a refuzat responsabilitatea de a decide daca Hillary Clinton, candidatul democrat in cursa pentru Casa Alba, va fi acuzata in dosarul.

Restrictii la Bucuresti pentru Ziua Americii

Circulatia rutiera va fi restrictionata, vineri, in Bucuresti, intre orele 17,00 - 24,00, cu ocazia Zilei Nationale a Statelor Unite ale Americii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2258 seconds )