Libnet.ro
UNICEF

17:16

VIDEO. Ziua Independentei SUA. Semnificatia istorica a zilei de 4 Iulie

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ziua Independentei SUA. Semnificatia istorica a zilei de 4 Iulie

Anul acesta, Statele Unite ale Americii implinesc 240 de ani de la obtinerea independentei, pe care o sarbatoresc cu focuri de artificii, gratare, petreceri si meciuri de baseball, alaturi de familie. continuă pe România Liberă

REPORTAJ Ziua Independentei SUA, sarbatorita la Bucuresti cu infanteristi, avioane, Village People si McDonalds

Receptia de 4 Iulie oferita de Ambasada SUA la Bucuresti, care i-a avut invitati de onoare pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, a fost o ocazie pentru cele cateva sute de invitati sa traiasca, pentru cateva ore, stilul de viata american, pe acordurile lui Frank Sinatra si Village People, alaturi de militarii de la Baza Kogalniceanu si savurand aripioare de pui, hamburgeri si hotdogs.

De Ziua Independentei, americanii inaugureaza un oras al mortilor vii: cum arata parcul de distractii cu zombi VIDEO

Pasiunea americanilor pentru filmele si povestile cu morti vii a capatat contur sub forma unui parc de distractii tematic care va fi deschis la Hollywood chiar pe 4 iulie, de Ziua Independentei SUA.

Hans Klemm la receptia de Ziua Independentei: in aceasta seara celebram si forta Parteneriatului strategic SUA-Romania

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a vorbit vineri seara, la receptia care celebreaza Ziua Independentei, despre parteneriatul dintre Romania si Statele Unite ale Americii atat in domeniul.

Tara care este mult prea saraca pentru a-si sarbatori Ziua Independentei

Sudanul de Sud, care si-a declarat independenta fata de Sudan pe 9 iulie 2011, este mult prea saraca pentru a-si sarbatori Ziua Independentei din acest an. Am decis sa nu sarbatorim Ziua.

Hans Klemm la receptia de Ziua Independentei: in aceasta seara sarbatorim si forta Parteneriatului strategic SUA-Romania

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, a vorbit despre parteneriatul dintre Romania si SUA cu ocazia receptiei data cu ocazia Zilei Independentei, arata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )