Libnet.ro
UNICEF

12:15

Statele Unite promit sa infranga Statul Islamic: Vom continua sa unim lumea pentru a eradica acest rau

Antena3 Antena3,
Statele Unite promit sa infranga Statul Islamic: Vom continua sa unim lumea pentru a eradica acest rau

Statele Unite condamna in cei mai puternici termeni posibili atentatul terorist cu bomba de la Bagdad care a facut peste 100 de morti, printre care multi copii, produs in primele ore ale di. continuă pe Antena3

CIA: Statele Unite ar putea fi lovite de un atac terorist comis de Statul Islamic

Directorul CIA, John Brennan, a avertizat ca atacul terorist de marti de pe Aeroportul Ataturk din Istanbul poarta specificatiile organizatiile fundamentaliste Statul Islamic. De asemenea el a atras atentia ca.

TERORISM. Monstruoasa concurenta intre Al-Qaeda si Statul Islamic

Al Qaeda si Statul Islamic isi disputa suprematia in miscarea jihadismului mondial si atentatele din Turcia si din Bangladesh ar putea face parte din tentativa celei de a doua grupari de a mentine viu visul califatului.

VIDEO Atentate sangeroase la Bagdad. Cel putin 82 de persoane au fost ucise in doua explozii revendicate de Statul Islamic

Cel putin 82 de persoane au fost ucise si aproximativ 200 ranite in cursul noptii de sambata spre duminica, la Bagdad, in urma a doua atentate comise in plin Ramadan si revendicate de gruparea jihadista sunnita Statul Islamic SI), relateaza Reuters online.

Statul Islamic publica fotografii cu cinci dintre presupusii atacatori jihadisti din Bangladesh

Gruparea Statul Islamic a publicat sambata fotografii cu cinci barbati despre care afirma ca au comis atacul din Bangladesh, relateaza The Associated Press.

Cel putin 75 de morti intr-un atentat la Bagdad revendicat de Statul Islamic

Cel putin 75 de persoane au fost ucise si peste 130 ranite la primele ore ale diminetii de duminica intr-un atentat sinucigas la Bagdad revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic SI), potrivit unui nou bilant al autoritatilor, transmite AFP. Este cel mai sangeros atentat din capitala irakiana din acest an. Atacul a avut loc pe o strada comerciala din cartierul Karrada unde numerosi locuitori merg la cumparaturi inainte de sarbatoarea care marcheaza sfarsitul lunii sacre musulmane a Ramadanului.

Statul Islamic revendica atacul de la Dacca si afirma ca s-a soldat cu 20 de morti

Gruparea jihadista Statul Islamic a revendicat atacul armat si luarea de ostatici de vineri seara, intr-un restaurant din cartierul diplomatic de la Dacca, potrivit unui comunicat al agentiei Amaq, afiliata organizatiei ultradicale, relateaza Le Monde.

Statul Islamic declara razboi Ankarei

Statul Islamic, care are obiceiul sa revendice cu orgoliu atentatele comise de oamenii sai, este deosebit de discret cand vine vorba de Turcia. Spre deosebire de separatistii kurzi, SI nu a revendicat niciodata explicit atentatele pe solul turc, pentru a nu intra intr-un razboi total, sperand sa mai poata trage foloase de la puterea turca sustine francezul Romain Caillet, expert in jihadism.

4 iulie in istorie: Statele Unite ale Americii isi proclama independenta. A murit Thomas Jefferson

In 4 iulie 1776, Statele Unite ale Americii si-au declarat independenta fata de imperiul britanic, ratificand Declaratia de Independenta, redactata de Thomas Jefferson, care, in aceeasi data, dar in 1826, se stinge din viata.

Statele Unite, amenintate cu o serie de atentate teroriste

Statele Unite se vor expune celor mai grave consecinte daca Djokar Tarnaev, unul dintre autorii atentatului de la Boston, sau alti musulmani vor fi executati, avertizeaza Ayman al-Zawahiri, liderul retelei teroriste Al-Qaida, potrivit Mediafax.

Liderul Al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, ameninta Statele Unite cu atacuri teroriste

Statele Unite se vor expune celor mai grave consecinte daca Djokar Tarnaev, unul dintre autorii atentatului de la Boston, sau alti musulmani vor fi executati, avertizeaza Ayman al-Zawahiri, liderul retelei teroriste Al-Qaida.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )