Libnet.ro
UNICEF

13:15

40% din jurnalistii care au murit in 2015 au fost tinta precisa a teroristilor

România Liberă România Liberă,
40% din jurnalistii care au murit in 2015 au fost tinta precisa a teroristilor

28 de jurnalisti au fost ucisi de teroristi, aul acesta, in timpul exercitarii profesiei, dintr-un total de 69 de persoane care si-au pierdut viata in timp ce isi faceau meseria, potrivit unui anunt facut, marti, de Comitetul pentru Protectia Jurnalistilor Committee to Protect Journalists, CPJ). continuă pe România Liberă

Criminalul din Iasi, care si-a masacrat sotia la coaforul unde femeia muncea, a vrut sa se sinucida

Criminalul din Iasi, care in 2013 si-a masacrat sotia la coaforul unde femeia muncea, a vrut sa se sinucida azi noapte. Pentru a treia oara, de cand este inchis in Penitenciarul de Maxima Siguranta.

Un monument impresionant a fost instalat in Piata Presei Libere din Capitala. Care este semnificatia lui

Monumentul Aripi, a carui instalare a fost finalizata marti, la 18 ani de la demararea sa, va fi inaugurat in primavara de artistul Mihai Buculei si de Emil Constantinescu, autorul moral al lucrarii, care.

Prima tara din Europa care renunta la programul de lucru de 8 ore pe zi

Suedia este prima tara in care se aplica programul de lucru de doar 6 ore/zi. Trendul s-a extins de la un camin de batrani la mai multe institutii din sectorul public si nu numai. Multe companii mici spun ca,.

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de doua masini, la iesirea din Ploiesti

Un barbat a murit, sambata seara, dupa ce a fost lovit de doua masini pe un drum judetean, la iesirea din Ploiesti, intr-un cartier unde nu exista trecere pentru pietoni, transmite Mediafax.

Parintele administrarii unor celebre falimente bancare din Romania a murit

Avocatul Arin Stanescu, cel care s-a ocupat de insolventele bancare din Romania de acum 15 ani a incetat din viata, anuntul fiind postat pe site-ul casei de avocatura unde era partener - www. smda. ro, scrie.

Raportul Ministerului Sanatatii privind infectiile nosocomiale din spitalele in care au fost tratati victimele din Colectiv

Dintre cele 11 spitale bucurestene in care au fost tratate victimele incendiului de la Colectiv, doar in sase a fost posibila izolarea pacientilor in sectii de ATI special dedicate si doar sapte au putut asigura personal medical si auxiliar special dedicat pacientilor arsi, insa fara a putea asigura personal separat pentru fiecare grup de pacienti colonizati sau infectati cu un anumit microorganism cu risc epidemiologic, arata Ministerul Sanatatii intr-un raport publicat luni.

Raportul Ministerului Sanatatii privind infectiile din spitalele in care au fost tratate victimele din Colectiv: lipsa dotarilor corespunzatoare si a personalului specializat, grad redus de raportare a infectiilor, nerespectarea protocoalelor

Dintre cele 11 spitale bucurestene in care au fost tratate victimele incendiului de la Colectiv, doar in sase a fost posibila izolarea pacientilor in sectii de ATI special dedicate si doar sapte au putut asigura personal medical si auxiliar special dedicat pacientilor arsi, insa fara a putea asigura personal separat pentru fiecare grup de pacienti colonizati sau infectati cu un anumit microorganism cu risc epidemiologic, arata Ministerul Sanatatii intr-un raport publicat luni. Aceste neajunsuri au cauze diverse, au fost acumulate in timp si se datoreaza in principal modului de organizare a unitatilor sanitare impus de limitarile arhitectonice ale acestora si lipsei de personal medical, arata MS in raport.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )