Libnet.ro
UNICEF

30 Apr.

42 de detinuti din Penitenciarul Targu Jiu au inceput scoala

Adevărul Adevărul,
42 de detinuti din Penitenciarul Targu Jiu au inceput scoala

Deschiderea anului scolar a avut loc nu numai in unitatile de invatamant, ci si la Penitenciarul Targu Jiu, unde 42 de detinuti sunmt inscrisi in diferite cicluri de invatamant. continuă pe Adevărul

Liga I: Petrolul Ploiesti a invins Pandurii Targu-Jiu cu 4-0

Petrolul a castigat duminica partida cu Pandurii Liga 1 - etapa a-VIII-a), impunandu-se cu 4-0. Au marcat Hamza 40), Cristescu 47) si Bokila 50, 74). Din minutul 34, Pandurii a evoluat in.

Ponta, insotit la Targu-Jiu de un rector care a fost cercetat penal

Victor Ponta a fost insotit in vizita pe care a facut-o in municipiul Targu-Jiu, cu prilejul deschiderii anului scolar, de un personaj controversat, care ocupa in prezent functia de rector al Politehnicii Bucuresti. Este vorba de Mihnea Costoiu, un colaborator apropiat al ministrului educatiei, Ecaterina Andronescu.

Primarul din Targu Jiu i-a cerut public lui Ponta bani de la buget pentru o serie de proiecte.

Primarul municipiului Targu Jiu, Florin Carciumaru, care este si sef al PSD Gorj, i-a cerut public, luni, lui Victor Ponta, bani de la buget pentru o serie de proiecte, promitandu-i in schimb ca va fi sustinut pentru un al treilea mandat de deputat din partea orasului. Carciumaru a fost prezent alaturi de Ponta la Colegiul National Spiru Haret, la deschiderea anului scolar, ocazie cu care, adresandu-se celor cateva sute de parinti si elevi prezenti la festivitate, a mentionat ca acum a pus .

ACCIDENT SPECTACULOS, in Targu Jiu. O masina s-a infipt intr-un stalp de electricitate

Un accident spectaculos a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei benzinarii din Targu Jiu. O masina scapata de sub control s-a infipt intr-un stilp, a darimat stalpul si a distrus si o alta.

Afla la ce scoala va fi prezent premierul Victor Ponta la deschiderea anului scolar

Primul ministru Victor Ponta va fi prezent luni, 17 septembrie, in municipiul Targu-Jiu, pentru a participa la festivitatea de deschidere a anului scolar 2012-2013.

Peste 30 de elevi din Arcani vor invata in caminul cultural

Lucrarile de modernizare a scolii din comuna Arcani sunt in plina desfasurare, cu toate ca anul scolar va incepe peste numai doua zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 30 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )