Libnet.ro
UNICEF

21:30

Liga I: Petrolul Ploiesti a invins Pandurii Targu-Jiu cu 4-0

B1 B1,
Liga I: Petrolul Ploiesti a invins Pandurii Targu-Jiu cu 4-0

Petrolul a castigat duminica partida cu Pandurii Liga 1 - etapa a-VIII-a), impunandu-se cu 4-0. Au marcat Hamza 40), Cristescu 47) si Bokila 50, 74). Din minutul 34, Pandurii a evoluat in. continuă pe B1

Esec rasunator pentru liderul Ligii 1: 0-4 cu Petrolul Ploiesti

Formatia Pandurii Targu Jiu a suferit prima infrangere in actuala editie a Ligii I, dupa ce a pierdut, duminica, in deplasare, cu scorul de 0-4 0-1), meciul sustinut in compania echipei Petrolul Ploiesti,.

Steaua si Pandurii au negociat transferul lui Maxim

La o zi dupa ce Pandurii Targu Jiu l-a declarat netransferabil pe Alex Maxim, Gigi Becali a negociat cu Marin Condescu venirea tanarului international in Ghencea.

ACCIDENT SPECTACULOS, in Targu Jiu. O masina s-a infipt intr-un stalp de electricitate

Un accident spectaculos a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei benzinarii din Targu Jiu. O masina scapata de sub control s-a infipt intr-un stilp, a darimat stalpul si a distrus si o alta.

Petrolul a demolat liderul la Ploiesti

Petrolul Ploiesti a invins categoric, cu 4-0, liderul clasamentului, Pandurii Targu Jiu, un meci dominat copios de petrolisti. Pandurii au ramas in inferioritate numerica inca din prima repriza si au dat astfel ocazia ploiestenilor sa-si faca de cap. Hamza si Cristescu au marcat primele doua goluri ale ploiestenilor, dubla lui Bokila inchizand tabela.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4651 seconds )