Libnet.ro
UNICEF

23:45

6,3% dintre elevii din Romania au COVID-19, desi inca nu s-au reluat cursurile Ludovic Orban: A existat o raspandire a virusului si pe aceasta aceasta categorie de varsta

B1 B1,
6,3% dintre elevii din Romania au COVID-19, desi inca nu s-au reluat cursurile Ludovic Orban: A existat o raspandire a virusului si pe aceasta aceasta categorie de varsta

Premierul Romaniei a declarat ca procentul cazurilor de infectare cu coronavirus in randul elevilor, pe teritoriul tarii, este de 6,3%, cu toate ca noul an scolar inca nu a inceput. in acest context,. continuă pe B1

Cum ne face rau rosia. De ce este daunator, de fapt, cel mai popular aliment din Romania

Plantele venite din sudul Americii de Nord si nordul Americii de Sud au un areal natural de extindere, astfel ca au ajuns din centrul Mexicului pana in Peru si in Romania, unde sunt cultivate, apreciate, devenind si cel mai popular aliment din Romania. Desi consumate fara retineri, nu multi stiu ca ele pot face si .

Judetul din Romania impanzit de radare. Avertisment pentru soferi!

Unul dintre cele mai circulate judete din Romania va fi impanzit de radare. Primul aparat fix a fost montat in Cluj-Napoca, pe una dintre cele mai aglomerate strazi din oras. Deocamdata, dispozitivul este in faza de testare dar este abia inceputul, spun autoritatile.

Cea mai mica localitate din Romania e saraca si imbatranita. Oamenii cumpara paine doar joia

Povestea celei mai sarace comune din Romania. Fara dispensar, fara scoala si fara cimitir. in Batrana Hunedoarei,capitala rurala a caselor parasite mai traiau anul trecut doar 98 de persoane. Iar in satul Piatra niciuna. Cea mai mica localitate din Romania e saraca si imbatranita Ursuleti de plus abandonati la ferestre, oale si cizme infipte in .

Asociatia Aeroporturilor din Romania: Traficul de pasageri din Romania va scadea cu 61% pana la sfarsitul anului Cele 17 aeroporturi din tara, afectate de criza COVID-19

Potrivit Asociatiei Aeroporturilor din Romania AAR), traficul de pasageri de pe cele 17 aeroporturi din Romania va scadea cu 61% pana la sfarsitul anului 2020, estimandu-se un trafic total de 9. 000 de.

Judetul din Romania plin de radare. Decizia finala a autoritatilor. Vesti proaste pentru soferi!

Politistii dintr-un judet din Romania testeaza de zor un sistem de radare fixe. Primul a fost deja montat. Despre ce oras este vorba si cum decurge totul? Care sunt obiectiile de la momentul actual? Nou sistem de radare fixe intr-un judet din Romania La Cluj-Napoca a fost amplasat primul radar fix, iar in viitorul apropiat .

UPDATE Cine este cea mai tanara victima COVID din Romania: Avea 18 ani si suferea de comorbiditati

Cea mai tanara victima a COVID-19 din Romania, care a murit in ultimele 24 de ore, este o persoana in varsta de 18 ani, care avea si alte afectiuni, intre care o tumora cerebrala.

Performanta socanta a soselelor din Romania: de ce sunt cele mai periculoase din Europa

De cateva ori pe an, un nou studiu confirma situatia dezastruoasa a soselelor din Romania in raport cu restul statelor din Uniunea Europeana. Aceasta este cea mai recenta astfel de.

Olimpia devine primul muzeu din Romania dedicat istoriei sportului si turismului montan

Brasovul va avea primul Muzeu al Sportului si Turismului Montan din Romania. Acesta va fi amenajat in cladirea Olimpia, fostul sediu al Asociatiei sasesti de patinaj, cladire construita la sfarsitul.

Aglomeratie uluitoare pe Varful Moldoveanu, ieri. Sute de oameni, pe cel mai inalt munte din Romania

In weekendul care a trecut, sute de iubitori ai muntelui s-au inghesuit pe potecile inguste care urca spre Varful Moldoveau, cel mai inalt din tara noastra, de 2. 544 m Aglomeratie spre Varful Moldoveanu Astfel, pe retelele sociaale au aparut poze si filmari cu turisti asteptandu-se unii pe altii in drum spre varf, in zonele unde .

Cum iti iei banii inapoi pe concedii sau concerte. Prima asigurare din Romania

Eurolife FFH a lansat in Romania prima asigurare ce permite rambursarea aproape integrala a sumelor chletuite pe concedii, calatorii, concerte si altele, in cazul anularii lor din diverse motive. Sunt acoperite inclusiv pierderile generate de coronavirus. Asigurarea poate fi facuta online, prin completarea unui formular. Cum iti iei banii inapoi pe concedii sau concerte. Prima .

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )