Libnet.ro
UNICEF

22:15

Olimpia devine primul muzeu din Romania dedicat istoriei sportului si turismului montan

B1 B1,
Olimpia devine primul muzeu din Romania dedicat istoriei sportului si turismului montan

Brasovul va avea primul Muzeu al Sportului si Turismului Montan din Romania. Acesta va fi amenajat in cladirea Olimpia, fostul sediu al Asociatiei sasesti de patinaj, cladire construita la sfarsitul. continuă pe B1

Operatorul Orange anunta ca Bucuresti devine primul oras din Romania cu 100% acoperire 5G in reteaua sa

Operatorul Orange a anuntat luni ca reteaua 5G este disponibila pentru 100% din populatia Bucurestiului, la viteze maxime de 5G de pana la 1. 2Gbps. Reteaua Orage 5G este disponibila in prezent pe langa Bucuresti, Otopeni si Voluntari si in Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Brasov, Constanta si Mamaia.

Orange face marele anunt: primul oras din Romania in care ai 100% acoperire 5G

Viitorul tehnologiei e bazat pe 5G, iar marii operatori ca Orange stiu asta. Iar vestile bune din aceasta directie incep sa fie cat mai dese. Orange si-a prezentat de ceva vreme planurile in.

Judetul din Romania plin de radare. Decizia finala a autoritatilor. Vesti proaste pentru soferi!

Politistii dintr-un judet din Romania testeaza de zor un sistem de radare fixe. Primul a fost deja montat. Despre ce oras este vorba si cum decurge totul? Care sunt obiectiile de la momentul actual? Nou sistem de radare fixe intr-un judet din Romania La Cluj-Napoca a fost amplasat primul radar fix, iar in viitorul apropiat .

Judetul din Romania impanzit de radare. Avertisment pentru soferi!

Unul dintre cele mai circulate judete din Romania va fi impanzit de radare. Primul aparat fix a fost montat in Cluj-Napoca, pe una dintre cele mai aglomerate strazi din oras. Deocamdata, dispozitivul este in faza de testare dar este abia inceputul, spun autoritatile.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 Comelf a obtiunt un profit net de 1,2 milioane de lei

Comelf SA Bistrita a obtinut un profit net de 1,2 milioane de lei in primul semestru din acest an, in scadere cu peste 33% fata de primul semestru din 2019, cand a raportat 1,8 milioane de lei, conform unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 Zentiva a realizat un profit net de 41,9 milioane de lei

Zentiva a realizat un profit net de 41,9 milioane de lei in primul semestru din acest an, in crestere cu 95% fata de perioada similara din 2019.

Cea mai mica localitate din Romania e saraca si imbatranita. Oamenii cumpara paine doar joia

Povestea celei mai sarace comune din Romania. Fara dispensar, fara scoala si fara cimitir. in Batrana Hunedoarei,capitala rurala a caselor parasite mai traiau anul trecut doar 98 de persoane. Iar in satul Piatra niciuna. Cea mai mica localitate din Romania e saraca si imbatranita Ursuleti de plus abandonati la ferestre, oale si cizme infipte in .

Asociatia Aeroporturilor din Romania: Traficul de pasageri din Romania va scadea cu 61% pana la sfarsitul anului Cele 17 aeroporturi din tara, afectate de criza COVID-19

Potrivit Asociatiei Aeroporturilor din Romania AAR), traficul de pasageri de pe cele 17 aeroporturi din Romania va scadea cu 61% pana la sfarsitul anului 2020, estimandu-se un trafic total de 9. 000 de.

Cum iti iei banii inapoi pe concedii sau concerte. Prima asigurare din Romania

Eurolife FFH a lansat in Romania prima asigurare ce permite rambursarea aproape integrala a sumelor chletuite pe concedii, calatorii, concerte si altele, in cazul anularii lor din diverse motive. Sunt acoperite inclusiv pierderile generate de coronavirus. Asigurarea poate fi facuta online, prin completarea unui formular. Cum iti iei banii inapoi pe concedii sau concerte. Prima .

A murit un celebru jurnalist. Tragedie in presa din Romania

Celebrul jurnalist Mihnea Petru Parvu a murit. Mihnea Petru-Parvu avea 51 de ani si era considerat unul din cei mai buni autori de reportaje si anchete din presa. Tragedie in presa romaneasca. A murit un celebru ziarist Este doliu in presa din Romania. Ziaristul Mihnea Petru Parvu a decedat la varsta de doar 51 de .

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )