Libnet.ro
UNICEF

21:00

6 din 10 clienti online cumpara mai mult pentru a beneficia de transport gratuit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
6 din 10 clienti online cumpara mai mult pentru a beneficia de transport gratuit

Majoritatea clientilor online au adaugat in cosul de cumparaturi unul sau mai multe produse pentru a beneficia de transport gratuit, potrivit studiului UPS Pulse of the Online Shopper, privind comportamentul consumatorilor atunci cand fac cumparaturi online. continuă pe Ziarul Bursa

Studiu: 6 din 10 clienti online cumpara mai mult pentru a beneficia de transport gratuit

Telefoanele de tip smartphone au un rol important in experienta de shopping online, insa interfata pentru utilizator nu este suficient de atractiva pentru cumparatori. In continuare, desktopul/laptopul este preferat pentru cumparaturi online in.

Studiu: 6 din 10 clienti online cumpara mai mult pentru a beneficia de transport gratuit

Telefoanele de tip smartphone au un rol important in experienta de shopping online, insa interfata pentru utilizator nu este suficient de atractiva pentru cumparatori. in continuare, desktopul/laptopul este preferat pentru cumparaturi online in defavoarea dispozitivelor mobile, rezulta dintr-un studiu realizat de comScore siUPS.

Grecia, tara muncii la negru: 5.000 de agenti imobiliari lucreaza ilegal, mai mult decat cei care sunt inregistrati oficial

Grecia are mai multi agenti imobiliari care functioneaza ilegal decat cei care lucreaza cu acte in regula. Acest lucru faca ca sectorul de profil sa fie dintre cele mai afectate de neplata contributiilor de asigurari sociale, relateaza Kathimerini.

Eliza Chirila, reprezentata tinerilor din Romania la Organizatia Natiunilor Unite: Un tanar care are in CV doar studiile universitare si nimic mai mult nu va putea avea prea usor jobul dorit

Intr-o realitate in care locurile de munca bine platite sunt destul de putine, in care facultatile livreaza someri si nu profesionisti, cred ca un tanar care are in CV doar studiile universitare si nimic mai mult nu va putea avea prea usor locul de munca dorit. Opinia ii apartine Elizei Chirila, studenta la Drept, ce a fost aleasa vara trecuta Delegat de Tineret al Romaniei la Natiunile Unite. Aceasta a explicat pentru HotNews. ro cum a fost selectata pe pozitia de reprezentant al studentilor romani la ONU si a declarat ca voluntariatul sau un job part-time cantaresc foarte greu in orice aplicatie.

Interdictia aplicata de Rusia exporturilor de carne de vita romanesti nu ne afecteaza. Desi exportam vite de 100 de milioane de euro/an,acestea nu ajung la rusi. Lor le trimitem mai mult masini si mijloace de transport

Interdictia aplicata de Rusia exporturilor de carne de vita din Romania nu ne afecteaza, nivelul comertului cu vite al Romaniei fiind aproape inexistent. Exporturile de vite din Romania s-au cifrat anul trecut la circa 100 de milioane de euro, dar Rusia nu a fost o tinta a acestor livrari. Exporturile romanesti catre Federatia Rusa pe primele 3 luni din 2014 au fost de circa 390 milioane euro, asta insemnand putin peste 3% din totalul exporturilor Romaniei. Cele mai mari exporturi la rusi fac parte din categortia masini si echipamente de transport, valoarea acestora fiind de peste 221 milioane de euro in primul trimestru din 2014.

'Mana' Deutsche Telekom se simte din ce in ce mai mult: trafic de date netarifat in aplicatia joyn, de la Cosmote

Mesajele instante si apelurile video sunt deja un mijloc important de comunicare in viata oamenilor, care ii tine conectati in permanenta si la curent cu toate noutatile primite de la cunoscuti. Ca urmare a parteneriatului cu Deutsche Telekom, Cosmote.

Algerienii doneaza oamenilor din Fasia Gaza banii castigati la CM: Ei au nevoie mai mult decat avem noi

Echipa nationala de fotbal a Algeriei a decis sa doneze cele 9 milioane de dolari, bani obtinuti in urma calificarii la Cupa Mondiala si a punctelor castigate in Brazilia, oamenilor din Fasia Gaza, declara.

Ponta: N-am marit niciun pret la gaze, pur si simplu se importa mai mult din Rusia

Primul ministru Victor Ponta a declarat miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca pretul gazelor se mareste pentru ca se importa cantitati mai mari din Rusia, informeaza AGERPRES. Felicitari celor.

Unde se traieste cel mai mult in Romania? Judetele cu durata de viata cea mai ridicata din tara noastra

Dupa criteriul sperantei de viata la nastere denumita si durata medie de viata), judetul Valcea este la un pol, iar Satu Mare la celalalt. Valcenii au o speranta de 77,87 de ani, iar satmarenii de 73,29 de ani, se arata intr-o cercetare a Statisticii,obtinuta de HotNews. ro. Durata medie a vietii nu prea are legatura cu nivelul PIB-ului pe cap de locuitor, desi am fi tentati sa spunem ca acolo unde nivelul de trai e mai ridicat, speranta de viata e si ea mai mare. E drept, speranta de viata la nastere reprezinta unul dintre indicatorii prin prisma caruia se analizeaza gradul de dezvoltare la care a ajuns o societate. Evolutia acestui indicator este conditionata mai degraba de stilul de viata, de starea de sanatate, de alimentatie si de nivelul educatiei sanitare, decat de conditiile economico-sociale. Vezi lucrarea INS integral in atasament.

Taxa pe stalp a umflat costurile de productie in industrie. Preturile au crescut cel mai mult in sectorul energetic

In luna mai 2014, media preturilor din industrie a crescut cu 0,8% fata de mai 2013, dupa un an de scaderi continue, scumpirile fiind provocate in principal de introducerea taxei pe constructii si plata, in luna mai, a primei transe din aceasta taxa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )