Libnet.ro
UNICEF

22:00

Studiu: 6 din 10 clienti online cumpara mai mult pentru a beneficia de transport gratuit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Studiu: 6 din 10 clienti online cumpara mai mult pentru a beneficia de transport gratuit

Telefoanele de tip smartphone au un rol important in experienta de shopping online, insa interfata pentru utilizator nu este suficient de atractiva pentru cumparatori. In continuare, desktopul/laptopul este preferat pentru cumparaturi online in. continuă pe Wall-Street Ro

6 din 10 clienti online cumpara mai mult pentru a beneficia de transport gratuit

Majoritatea clientilor online au adaugat in cosul de cumparaturi unul sau mai multe produse pentru a beneficia de transport gratuit, potrivit studiului UPS Pulse of the Online Shopper, privind comportamentul consumatorilor atunci cand fac cumparaturi online.

Studiu: 6 din 10 clienti online cumpara mai mult pentru a beneficia de transport gratuit

Telefoanele de tip smartphone au un rol important in experienta de shopping online, insa interfata pentru utilizator nu este suficient de atractiva pentru cumparatori. in continuare, desktopul/laptopul este preferat pentru cumparaturi online in defavoarea dispozitivelor mobile, rezulta dintr-un studiu realizat de comScore siUPS.

Carta Alba a IMM: din 10 firme, noua se autofinanteaza. Cele care isi planifica activitatea sunt mai rentabile

Editia pe 2014 a Cartei Albe a IMM-urilor, lansata joi de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii, este o radiografie completa a mediului de afaceri. O sinteza a acesteia arata ca peste 90% din firme se autofinanteaza, si doar.

Un CASTEL din Romania, al doilea cel mai frumos din lume. E una din cele mai mari si mai bine conservate cetati feudale din Europa de Est

Cetatea Fagaras este al doilea cel mai frumos castel din lume, potrivit unui clasament realizat de Hopper, un site dedicat planificarii calatoriilor, informeaza huffingtonpost. com, potrivit Mediafax. in.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )