Libnet.ro
UNICEF

19:00

7 august in istorie: Se naste cea mai celebra femeie - spion a lumii. Germania ocupa Alsacia si Lorena

România Liberă România Liberă,
7 august in istorie: Se naste cea mai celebra femeie - spion a lumii. Germania ocupa Alsacia si Lorena

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 7 august . continuă pe România Liberă

Lizzie, fa lumii un bine, ia un pistol si impusca-te!. Mesajul emotionant al celei despre care se spune ca e cea mai urata femeie din lume

Lizzie Velasquez, despre care se spune ca ar fi cea mai urata femeie din lume, este o tanara din State devenita speaker motivational. in interventia sa de la conferintele TEDx, de acum trei ani, ea povesteste cat de greu i-a fost sa accepte ca este diferita de altii si cum a reusit sa treaca peste cuvintele grele pe care i le-a adresat lumea.

Sunny Beach, cea mai vibranta statiune bulgareasca

Sunny Beach, situata pe coasta Marii Negre, este cea mai populara statiune de vacanta din Bulgaria, care se bucura de un flux de turisti care creste in mod substantial in fiecare an, pe buna dreptata, oferind privelisti spectaculoase si numeroase atractii interesante.

Cea mai gustoasa tarta cu branza si rosii

Pentru cea mai gustoasa tarta cu branza si rosii ai nevoie de ingrediente proaspete. Cumpara dintr-un loc cunoscut branza de ooi sau de capra penteru aceasta tarta, si foloseste una mai sarata.

Romania la Rio: 8 medaliati, peste 60 de debutanti. Ponor si Moldoveanu, singurii care au urcat pe cea mai inalta treapta

Romania este reprezentata la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro de 96 de sportivi, printre care se afla doi campioni olimpici - portdrapelul Catalina Ponor si Alin Moldoveanu, alti sase medaliati si peste 60 de debutanti. Cea mai in varsta componenta a delegatiei este atleta Claudia Stef - 38 de ani, iar mezina este inotatoarea Ana Iulia Dascal - 14 ani.

Betty Grable, cea mai faimoasa pin-up girl a anilor 40

A fost cea mai populara pin-up girl din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial! Dar cum a ajuns vedeta declarata candva americanca cel mai bine platita sa munceasca, grav bolnava fiind, pentru a-si plati spitalizarea inainte de moarte?.

Cea mai mare banca americana, obligata sa despagubeasca fosti detinuti

Cea mai mare banca din Statele Unite ale Americii dupa active, JPMorgan Chase, se vede pusa in postura de a despagubi fosti detinuti, dupa ce, in 2008, a castigat un program guvernamental prin.

Eurostat: Romania a inregistrat in iunie cea mai mare crestere a afacerilor in comertul cu amanuntul din UE

Comertul cu amanuntul este sectorul la care tara noastra conduce in ultimele 6 luni, dupa ce si in luna iunie, Romania a inregistrat cea mai mare crestere in acest sector, cu un avans ajustat la numarul de zile lucratoare de 16,2% fata de aceeasi.

Recolta de grau din Franta, cea mai slaba din ultimii 28 de ani

Fermierii din Franta se confrunta cu cea mai slaba productie de grau din ultimii 28 de ani, dupa ce Hexagonul a avut parte de ploi abundente si o primavara mohorata, potrivit zf. ro. Asadar,.

FOTO+VIDEO. RIO 2016. Traditia Olimpiadei, pornita din Grecia Antica, renaste in cea mai importanta metropola a Braziliei secolului XXI

O lume noua, acesta este motto-ul sub care se desfasoara, in anul 2016, Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, in Brazilia. La cea de a 31-a editie a Jocurilor Olimpice moderne vor participa 206 tari. Ceremonia de deschidere este programata la data de 5 august, iar ceremonia de inchidere pe 21 august, ambele urmand a se desfasura pe celebrul stadion Maracana.

Laura Cosoi, despre cea mai mare trauma a vietii sale: Am albit intr-o saptamana

Este una dintre cele mai indragite vedete de la noi, dar in spatele zambetului pe care il afiseaza Laura Cosoi ascunde o trauma pe care a trait-o in urma cu opt ani. Atunci.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )