Libnet.ro
UNICEF

09:00

FOTO+VIDEO. RIO 2016. Traditia Olimpiadei, pornita din Grecia Antica, renaste in cea mai importanta metropola a Braziliei secolului XXI

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. RIO 2016. Traditia Olimpiadei, pornita din Grecia Antica, renaste in cea mai importanta metropola a Braziliei secolului XXI

O lume noua, acesta este motto-ul sub care se desfasoara, in anul 2016, Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, in Brazilia. La cea de a 31-a editie a Jocurilor Olimpice moderne vor participa 206 tari. Ceremonia de deschidere este programata la data de 5 august, iar ceremonia de inchidere pe 21 august, ambele urmand a se desfasura pe celebrul stadion Maracana. continuă pe România Liberă

Un american, primul om care a sarit fara parasuta de la 7.600 de metri altitudine: a colaborat cu Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Radulescu FOTO VIDEO

Americanul Luke Aikins a devenit sambata primul om care a sarit din avion fara parasuta, de la altitudinea de 7. 600 de metri, aterizand intr-o plasa de 30 pe 30 de metri, in Simi Valley, California.

RIO 2016: Panica pe un stadion, dupa ce un barbat a abandonat un pachet suspect

Un barbat a fost arestat, miercuri dimineata, la Arena Corinthians din Sao Paulo, stadion care gazduieste meciul din cadrul turneului olimpic de fotbal, informeaza O Jogo.

Rio 2016: Cate medalii poate castiga Romania la Jocurile Olimpice

Romania merge la Jocurile Olimpice de Vara 2-16 cu sanse reduse sa castige vreo medalie de aur. Din anul 2000, Romania se afla intr-o scadere constanta la numarul de medalii olimpice, iar in acest an am putea continua pantadescendenta.

Imagini SOCANTE cu preoti de la o biserica din Paris, tarati afara de politisti (FOTO + VIDEO)

Biserica Sf. Rita din Paris a fost evacuata violent de politie, dimineata, pe 3 august, in timp ce politicienii locali si credinciosii se aflau in cladire pentru a se opune demolararii ei deja.

Imagini INCREDIBILE in China: O gaura uriasa in asfalt a inghitit patru persoane (FOTO+VIDEO)

Doua persoane au fost salvate dintr-un canal de scurgere urias din orasul chinez Zhengzhou, in timp ce alte doua persoane sunt date disparute. Gaura uriasa a inceput ca o fisura in asfalt,.

FOTO VIDEO Preotii ortodocsi de la Catedrala Mitropolitana din Cluj au rostit rugaciuni in memoria Reginei Ana

Dupa ce dimineata, preotii greco-catolici au tinut o slujba in memoria Reginei Ana, seara, de la ora 19. 00, s-au rostit rugaciuni in Catedrala Ortodoxa din Cluj.

FOTO+VIDEO. Unde se va muta Barack Obama, dupa ce va pleca de la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a inceput sa isi planifice viata dupa ce isi va termina mandatul la Casa Alba. Actualul sef de stat din America a semnat un contract de inchiriere a unei locuinte de 8. 200 metri patrati in Kalorama, un cartier rezidential din Washington D. , informeaza Forbes, potrivit Mediafax.

FOTO VIDEO Slujba la Cluj pentru Regina Ana. Preot: Daca o femeie poate sa faca cinci copii, de ce n-ar putea face si femeile romane din multinationale?

Simpatizantii din Cluj ai familiei regale vad in Regina Ana un simbol si un reper existential. La Catedrala Romano-Catolica Schimbarea la Fata din Cluj-Napoca a avut loc marti, 2 august, o slujba de pomenire.

Tot ce trebuie sa stii despre editia din acest an a UNTOLD. FOTO/VIDEO

Mai sunt doar trei zile pana la inceperea celui mai asteptat eveniment muzical al anului din Romania, iar pregatirile sunt in toi. Peste 5. 000 de persoane lucreaza in productia.

FOTO + VIDEO. Circulatia tramvaielor din Timisoara, afectata de inundatii

Circulatia mijloacelor de transport in comun din Timisoara a fost afectata de ploile torentiale. Astfel, trei tramvaie au fost blocate in zona Pietei 700 si nu pot inainta din cauza apei adunata sub trecerea de cale ferata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )