Libnet.ro
UNICEF

01:05

Recolta de grau din Franta, cea mai slaba din ultimii 28 de ani

B1 B1,
Recolta de grau din Franta, cea mai slaba din ultimii 28 de ani

Fermierii din Franta se confrunta cu cea mai slaba productie de grau din ultimii 28 de ani, dupa ce Hexagonul a avut parte de ploi abundente si o primavara mohorata, potrivit zf. ro. Asadar,. continuă pe B1

Angajatii fug din economia cu cea mai mare crestere din UE

Romania are cea mai mare crestere economica din Europa: 4,3% in trimestrul I, dar 90 000 de romani au aplicat pentru un loc de munca in strainatate doar in ultimele trei luni. Odata cu ei, tara a pierdut 1 miliard de euro.

Situatie paradoxala: Cel mai mare exportator de grau din UE importa din Romania

Franta va importa cantitati neobisnuit de mari de grau din Romania in perioada urmatoare, situatie paradoxala creata de recolta record pe care Romania o estimeaza in acest an, dar si de asteptarile ca in Franta cantitatea de grau recoltata sa fie cu.

Vara lui 2016, cea mai profitabila pentru turismul autohton, din ultimii zece ani

Vara acestui an se anunta a fi cea mai profitabila din ultimii zece pentru turismul romanesc, potrivit unui studiu realizat de Keysfin.

Teroristii care l-au ucis pe preot, intr-o biserica din Franta, se stiau de numai cateva zile

Teroristii care l-au ucis pe preot, intr-o biserica din Franta, se stiau de numai cateva zile .

Eurostat: Romania a inregistrat in iunie cea mai mare crestere a afacerilor in comertul cu amanuntul din UE

Comertul cu amanuntul este sectorul la care tara noastra conduce in ultimele 6 luni, dupa ce si in luna iunie, Romania a inregistrat cea mai mare crestere in acest sector, cu un avans ajustat la numarul de zile lucratoare de 16,2% fata de aceeasi.

Lizzie, fa lumii un bine, ia un pistol si impusca-te!. Mesajul emotionant al celei despre care se spune ca e cea mai urata femeie din lume

Lizzie Velasquez, despre care se spune ca ar fi cea mai urata femeie din lume, este o tanara din State devenita speaker motivational. in interventia sa de la conferintele TEDx, de acum trei ani, ea povesteste cat de greu i-a fost sa accepte ca este diferita de altii si cum a reusit sa treaca peste cuvintele grele pe care i le-a adresat lumea.

Microsoft a realizat cea mai mare emisiune de obligatiuni din istoria sa: 20 de mld. dolari pentru preluarea LinkedIn

Microsoft a efectuat o emisiune de obligatiuni de 19,75 miliarde de dolari, cea mai mare din istoria companiei, pentru finantarea achizitiei retelei de socializare LinkedIn, realteaza Bloomberg.

Simona Halep a fost nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie

Simona Halep, care a revenit pe locul trei in clasamentul mondial, a fost nominalizata de site-ul WTA la titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie, in circuitul profesionist feminin de tenis, informeaza Agerpres.

VIDEO: Simona Halep, in cursa pentru cea mai buna jucatoare a lunii iulie

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost nominalizata la titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie, de site-ul WTA.

VIDEO Simona Halep, candidata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii iulie in circuitul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost nominalizata de site-ul WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii iulie in circuitului profesionist feminin, scrie Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )