Libnet.ro
UNICEF

01:06

70% sanse ca Mos Craciun sa vina pentru investitori in decembrie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
70% sanse ca Mos Craciun sa vina pentru investitori in decembrie

Decembrie este cea mai buna luna pentru investitorii care isi plaseaza banii in actiuni, istoria Bursei de Valori Bucuresti BVB), dar si a pietelor internationale, indicand faptul ca exista cel putin 70% sanse ca luna aceasta sa aiba loc obisnuitul. continuă pe Wall-Street Ro

Google te invita sa mergi Pe urmele lui Mos Craciun: Jocuri si locuri de explorat pe site-ul creat special pentru aceasta sarbatoare

Google a pregatit si in acest an un site unde te poti juca in satul lui Mos Craciun, pentru a ne reaminti ca acesta exista cu siguranta pentru fiecare dintre noi. Ca sa ne bucuram de magia.

Sfatul psihologului: cand spunem copilului ca nu exista Mos Craciun

Momentul cand cei mici afla ca Mos Craciun nu exista este unul dificil atat pentru ei, cat si pentru parinti. Psihologii recomanda ca momentul sa fie amanat cat mai mult.

Mos Craciun, interzis intr-o scoala din Oregon: Multi elevi, din cauza religiei, s-ar putea simti inconfortabil

Conducerea unei scoli a recomandat personalului si elevilor sa evite decoratiile, imaginile cu Mos Craciun si mesajele religioase. Desi se apara si spun ca nu au incercat sa intervina cu subiectivism in educatia religioasa a elevilor, administratorii scolii au fost aspru criticati de parinti.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )