Libnet.ro
UNICEF

01:05

756 de basculante de zapada au fost stranse din Capitala.

România Liberă România Liberă,
756 de basculante de zapada au fost stranse din Capitala.

In cursul noptii de luni companiile de deszapezire au strans 756 de basculante de zapada de pe strazile din Capitala. Companiile au actionat cu 327 utilaje si 526 de operatori pentru a evacua zapada de pe arterele orasului dar si curatarea statiilor RATB, zona trecerilor de pietoni si a trotuarelor. Pe arterele principale, aflate deja la negru, s-a actionat doar pentru largirea acestora acolo unde a fost necesar) si s-a imprastiat material antiderapant pentru prevenirea aparitiei . continuă pe România Liberă

Primaria se lauda cu 756 de basculante de zapada stranse din Capitala.

In cursul noptii de luni companiile de deszapezire au strans 756 de basculante de zapada de pe strazile din Capitala. Companiile au actionat cu 327 utilaje si 526 de operatori pentru a evacua zapada de pe arterele orasului dar si curatarea statiilor RATB, zona trecerilor de pietoni si a trotuarelor. Pe arterele principale, aflate deja la negru, s-a actionat doar pentru largirea acestora acolo unde a fost necesar) si s-a imprastiat material antiderapant pentru prevenirea aparitiei .

Un batran a fost gasit mort pe Soseaua Colentina din Capitala

Un batran de aproximativ 70 de ani a fost gasit mort, duminica dimineata, pe Soseaua Colentina din Capitala, potrivit managerului Serviciului de Ambulanta Bucuresti - Ilfov SABI), Alice Grasu, relateaza.

MEN: Scolile si gradinitele din Capitala si 19 judete sunt inchise si miercuri din cauza viscolului

13: Scolile si gradinitele din Capitala si 19 judete, respectiv Arges, Bacau, Braila,Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Prahova, Olt, Tulcea, Tel.

Autostrada 1 a fost inchisa din cauza unui accident: Doua persoane au fost ranite

UPDATE:15:35: in carambol au fost implicate 15 autovehicule, dintre care doua TIR-uri, potrivit lui Lucian Dinita, seful Politiei Rutiere, citat de Agerpres. Autostrada A1 a fost inchisa, din nou,.

Prahova: Trei localitati izolate dupa ce drumurile au fost inchise din cauza viscolului

Trei localitati din judetul Prahova sunt izolate, sambata, dupa ce drumurile de acces au fost blocate din cauza zapezii si a vantului puternic, doua persoane, printre care un copil, fiind transportate la spital cu vehicule senilate, informeaza Agerpres.

Circulatia pe autostrada A1 A FOST iNCHISA din cauza vremii severe

Circulatia pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti a fost inchisa din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea fiind redusa la sub 20 de metri, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane. Soferilor.

Romania sub zapada. Aeroporturi iNCHISE din cauza viscolului

Din cauza viscolului, aeroporturile din Suceava si Craiova au fost inchise si toate cursele au fost anulate. Traficul aerian se desfasoara cu dificultate si pe aeroporturile din Bacau, Baia Mare, Cluj si.

Un barbat fara adapost a fost gasit mort in Capitala. Peste 600 de oameni ai strazii sunt in centrele sociale ale Primariei

Un barbat in varsta de aproximativ 70 de ani a fost gasit mort, duminica dimineata, pe Soseaua Colentina din Capitala. Din primele informatii se pare ca barbatul nu avea unde sa locuiasca.

Scolile si mai multe gradinite din 27 de judete, inclusiv din Capitala, sunt inchise astazi si maine

Scolile si mai multe gradinite din 27 de judete, inclusiv din Capitala, sunt inchise astazi si maine din cauza ninsorilor abundente. Cursurile suspendate urmeaza sa fie recuperate pe parcursul anului.

Ninsori puternice in Ungaria: Mai multe drumuri au fost blocate din cauza producerii unor accidente

Ninsorile puternice au blocat drumurile don vestul si sudul Ungariei, unde s-au produs mai multe accidente, informeaza MTI. Traficul rutier a fost restrictionat pe mai multe segmente ale autostrazii M7, dar si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )