Libnet.ro
UNICEF

25 Mai.

9 sfaturi pentru cei care insala sau sunt inselati

Antena3 Antena3,
9 sfaturi pentru cei care insala sau sunt inselati

Daca ti-ai inselat in repetate randuri partenerul sau ai fost de mai multe ori inselat de catre partener si nu-l poti ierta sau nu poti pune capat relatiei, iata 9 sfaturi care te pot ajuta, oferite de site-ul. continuă pe Antena3

Prea obosit pentru sex? 6 cauze care iti scad libidoul si sfaturi pentru revigorarea vietii de cuplu

Pana nu demult barbatii se plangeau ca femeile isi pierd interesul pentru sex imediat ce se termina luna de miere. Se pare insa ca lucrurile stau taman pe dos. Barbatii sunt cei care isi lasa sotiile cu ochii in soare.

11 sfaturi pentru bebelusi si copii mici la plaja

E vremea concediilor si a iesirilor la mare. Cand ai, insa, bebelusi sau copii mici, lucrurile nu mai sunt chiar atat de simple. Iata 11 sfaturi ca sa mergi in siguranta cu bebelusii sau copiii mici la plaja.

46 de sfaturi pentru fiul meu nenascut

Fiecare viitor tata se pregateste cum stie mai bine pentru venirea pe lume a fiului sau. Dincolo de bucuria inerenta, orice tata responsabil se gandeste la sfaturile pe care trebuie sa le dea copilului.

Faze tari: Cine sunt cei care ai impanzit tara cu mesajul Basarabia e Romania; O femeie a murit dupa de a fost lovita cu un cos de cumparaturi!; Declaratia unui jurnalist rus despre tezaurul Romaniei. Suntem niste hoti

Isterie la Targu Carbunesti: un piton de 6 metri ar fi scapat de la circ. Panica in Targu Carbunesti, dupa ce in oras s-a raspandit zvonul ca un piton de sase metri a scapat de la un circ. De cateva saptamani, oamenii nu mai ies la iarba verde, copiii nu mai sunt plimbati prin parcuri. Peste 1. 000 de diplome cu Virgina in loc de Virginia, tiparite de o Universitate din SUA. O universitate din Statele Unite e in centrul unui episod comic dupa ce peste 1. 000 de diplome vor trebui sa fie rescrise.

Artistii s-au strans in jurul lui Szobi Cseh: Oana Pellea sau Carmen Tanase, printre cei care-l sustin pe cascador

Ajuns pe patul de spital din cauza unor probleme de sanatate, cascadorul Szobi Cseh nu a fost uitat de prieteni. Diagnosticat cu cancer la coloana, acesta va fi nevoit sa urmeze un tratament, pe care casa de sanata.

Radu Banciu: Gigi Becali va suporta greu singuratatea la inchisoare. Nu mai poate fi exploatat de cei care stiau ca e un cretin

Jurnalistul Radu Banciu a comentat joi seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, ca situatia in care se afla Gigi Becali, care a primit un spor de sase luni de inchisoase cu executare la pedeapsa de 3 ani pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 25 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )