Libnet.ro
UNICEF

19:31

900 milioane lei finantare din fonduri europene pentru infrastructura de apa si canalizare din judet

România Liberă România Liberă,
900 milioane lei finantare din fonduri europene pentru infrastructura de apa si canalizare din judet

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Infrastructura Mare AM POIM), din cadrul Min. continuă pe România Liberă

TURCAN: Vom acorda sprijin tintit, prin proiecte finantate din fonduri europene

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, a prezentat joi, la dezbaterea organizata de ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, cateva dintre proiectele sociale prioritare pe care doreste sa le finanteze cu fonduri europene, prin Planul National de Redresare si Rezilienta si prin Programele Operationale.

Raluca Turcan: Vom acorda sprijin tintit, prin proiecte finantate din fonduri europene, si altor grupuri vulnerabile, precum varstnicii sau persoanele cu dizabilitati

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale a participat, joi, la dezbaterea Cum generam schimbari reale pentru cei mai vulnerabili organizata de ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Cristian Ghinea,.

Om de afaceri si doua angajate, retinuti pentru frauda cu fonduri europene de aproximativ un milion de euro Cum functiona schema de fraudare, care a implicat fermieri

Un om de afaceri cu societati comerciale in domeniul zootehnic si doua angajate ale acestuia au fost retinuti de procurorii DNA intr-un dosar in care sunt acuzati de grup infractional organizat si frauda cu fonduri europene de aproximativ un milion de euro. Potrivit procurorilor, ei ar fi creat o schema de fraudare care implica 30 de fermieri si prin care au adus din Ungaria peste 300 de animale si au primit subventii, fara a avea acest drept.

DNA: Un om de afaceri si doua angajate, retinuti pentru frauda cu fonduri europene de aproximativ un milion de euro

Un om de afaceri cu societati comerciale in domeniul zootehnic si doua angajate ale acestuia au fost retinuti de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie intr-un dosar in care sunt acuzati de grup infractional organizat si frauda cu fonduri europene in valoare de aproximativ un milion de euro.

UE cere Ungariei sa modifice legislatia privind achizitiile publice pentru a impiedica fraudele cu fonduri europene

Comisia Europeana a cerut Ungariei sa reformeze legislatia privind achizitiile publice pentru a combate fraude in valoare de miliarde de dolari din fondul Uniunii Europene pentru relansarea economica dupa pandemia de coronavirus, arata un document intern consultat de Reuters.

Buget 2021 Biserica va primi peste 760 milioane lei de la SGG prin trei programe

Secretariatul General al Guvernului SGG) va oferi bani Bisericii prin trei programe in 2021, suma cumulata fiind de putin peste 760 milioane lei, potrivit proiectului de buget pe 2021. De precizat ca bugetul total al SGG va fi mai mare cu 5% fata de cel de anul trecut, respectiv de 1,98 miliarde lei.

Studiul de fezabilitate pentru modernizarea caii ferate Apahida - Ilva Mica costa 34 de miliioane de lei. CFR SA a lansat licitatia

CFR SA anunta ca a lansat licitatia pentru elaborarea studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic de modernizare a liniei CF intre Apahida si Ilva Mica, contract in valoare de peste 34 de milioane de lei, finantat in proportie de 85% din fonduri europene nerambursabile.

Bugetul Transporturilor pe 2021: 10% in plus fata de cat s-a cheltuit in 2020 Alocare dubla pe proiectele europene fata de executia din 2019 Scade subventia la metrou Cum se explica cresterea cheltuielilor pentru salarii

Alocarea bugetara pentru Ministerul Transporturilor pentru 2021 este cu aproape 10% mai mare fata de executia bugetara pe 2020 si o alocare de circa 8 miliarde de lei, o crestere de peste 31% pe alocarile pe proiectele din fonduri europene, o suma dubla chiar fata de cat s-a reusit sa se cheltuiasca in 2019. Tot la capitolul cresteri, pe feroviar sunt alocate mai multe fonduri, iar ministrul Drula spune ca pe partea de intretinere sumele sunt cu 14% mai mari. Cresteri sunt si la capitolul cheltuieli salariale, circa 30%, dar ministrul Drula a explicat pentru HotNews. ro ca situatia este una temporara, pana cand va fi aprobat noul program operational Asistenta Tehnica ce va prelua cheltuielile cu salariile din directia specializata.

UE avertizeaza Ungaria sa ia masuri pentru reducerea fraudelor cu fonduri europene

Comisia Europeana a cerut Ungariei sa-si modifice legislatia privind achizitiile publice, pentru a c.

Camera Deputatilor si-a adoptat bugetul pe acest an - peste 532 milioane lei credite de angajament si peste 480 milioane lei credite bugetare

Camera Deputatilor a adoptat, in plenul de miercuri, bugetul pentru acest an care se ridica la suma de 532. 000 lei credite de angajament si 480. 000 lei credite bugetare. Bugetul va fi transmis Executivului pentru fi inclus in bugetul de stat pentru 2021.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )