Libnet.ro
UNICEF

17:00

Avionul prabusit la Craiova s-a lovit de un stalp din beton inainte de impactul cu solul

Hotnews Hotnews,
Avionul prabusit la Craiova s-a lovit de un stalp din beton inainte de impactul cu solul

Avionul militar care s-a prabusit, joi, la Craiova s-a lovit de un stalp din beton inainte de impactul cu solul, dupa un minut de la decolare, iar comandorul Mihail-Relu Ioana s-a catapultat cu una sau doua secunde inainte de izbirea aeronavei de stalp, potrivit datelor preliminare ale anchetei. continuă pe Hotnews

Un avion militar s-a prabusit la Craiova, pilotul a murit

Un avion militar s-a prabusit, joi dimineata, in apropierea Aeroportului din Craiova, anunta Mediafax. Potrivit B1 Tv, pilotul si-a pierdut viata, iar o a doua persoana aflata la bord a reusit sa se catapulteze si primeste ingrijiri medicale la aceasta ora, fiind in stare grava. Din primele informatii, zborul era unul de antrenament. Avionul a fost distrus in totalitate. Potrivit Agerpres, aparatul de zbor era un avion militar IAR 99 si apartinea Ministerului Apararii Nationale.

Afganistan: Avionul sefului Statului Major american, lovit de o racheta in timp ce se afla la sol

Avionul sefului Statului Major al armatei americane a fost lovit de o racheta marti dimineata la baza americana Bagram, din Afganistan, un atac soldat cu doi raniti in randul militarilor americani, informeaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )