Libnet.ro
UNICEF

19:15

Eduard Carol Novak, medalie de aur

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Eduard Carol Novak, medalie de aur

Eduard Carol Novak a câştigat medalia de aur în proba de ciclism din cadrul Jocurilor Paralimpice de la Londra. continuă pe Ziarul Bursa

Jocurile Paralimpice Eduard Carol Novak, medalie de aur pentru Romania in proba de ciclism

Eduard Carol Novak 36 de ani, legitimat la Tusnad Cyclind Team) a castigat medalia de aur in proba de ciclism din cadrul Jocurilor Paralimpice de la Londra.

Eduard Carol Novak a câştigat medalia de aur la Jocurile Paralimpice de la Londra

Eduard Carol Novak a c&226;ştigat medalia de aur &238;n cursa de urmărire din cadrul concursului de ciclism de la Jocurile Paralimpice de la Londra.

Jocurile Paralimpice: Eduard Carol Novak, record mondial în proba de ciclism

Eduard Carol Novak a stabilit un nou record mondial în proba de ciclism din cadrul Jocurilor Paralimpice de la Londra, sportivul român obţinând calificarea în finala probei.

Jocurile Paralimpice Eduard Carol Novak, record mondial in proba de ciclism

Eduard Carol Novak 36 de ani, legitimat la Tusnad Cycling Team) a stabilit un nou record mondial in proba de ciclism din cadrul Jocurilor Paralimpice de la Londra, sportivul roman bifand astfel calificarea in finala probei.

Eduard. Eroul cu un picior amputat - Citeste doua materiale emotionante despre Eduard Carol Novak, sportivul medaliat cu aur la Jocurile Paralimpice de la Londra

A cucerit primul aur din istoria participarii Romaniei la Jocurile Paralimpice, in proba de ciclism de la Londra, dupa o cursa in care a incantat asistenta. Eduard Carol Novak este & ;eroul cu un picior amputat& ;. Intra in material pentru a citi doua materiale emotionante cu campionul roman, publicate de HotNews. ro in urma cu cativa ani, atunci cand de existenta lui Eduard nu stiau prea multe persoane.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )