Libnet.ro
UNICEF

15:15

Abaaoud, presupusul organizator al atacurilor teroriste de la Paris, avea legaturi in Marea Britanie (presa)

Hotnews Hotnews,
 Abaaoud, presupusul organizator al atacurilor teroriste de la Paris, avea legaturi in Marea Britanie (presa)

Presupusul organizator al atacurilor de la Paris din 13 noiembrie, belgianul de origine marocana Abdelhamid Abaaoud, avea legaturi cu persoane din Marea Britanie unde unul dintre autorii atacurilor a mers anul acesta, relateaza AFP citand informatii publicate de Wall Street Journal si The Guardian. continuă pe Hotnews

Teroristii de la Paris aveau legaturi cu persoane din Marea Britanie

Reteaua militanta aflata in spatele atacurilor de luna trecuta de la Paris avea legaturi cu persoane din Marea Britanie, iar politia britanica verifica daca unul dintre atacatori a sunat la Birmingham inaintea atentatelor, potrivit presei, citata de Reuters in pagina electronica.

VIDEO Autorul atacului armat din SUA avea legaturi cu teroristi islamisti/ FBI trateaza ancheta ca dosar antiterorist

Syed Rizwan Farook, unul dintre autorii atacului din California, soldat cu 14 morti, devenise fundamentalist islamic si avea legaturi cu indivizi suspectati de terorism international, anunta surse citate de presa americana, in timp ce autoritatile au gasit bombe artizanale in locuinta criminalului, scrie Mediafax. FBI trateaza ancheta in cazul atacului armat din California, soldat cu 14 morti, ca dosar antiterorist, au anuntat surse citate de cotidianul The New York Times.

Autorul ATACULUI armat din California avea legaturi cu teroristi islamisti

Syed Rizwan Farook, unul dintre autorii atacului din California, soldat cu 14 morti, devenise fundamentalist islamic si avea legaturi cu indivizi suspectati de terorism.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )