Libnet.ro
UNICEF

09:15

Abdellatif Kechiche a castigat marele trofeu Palme dOr la Festivalul de la Cannes

B1 B1,
Abdellatif Kechiche a castigat marele trofeu Palme dOr la Festivalul de la Cannes

Abdellatif Kechiche a castigat, duminica seara, trofeul Palme dOr la Festivalul de Film de la Cannes, pentru filmul La vie dAdele, potrivit Mediafax. Kechice a primit trofeul din partea cunoscutei actrite Uma. continuă pe B1

Abdellatif Kechiche a castigat marele trofeu Palme dOr la Festivalul de la Cannes.

Abdellatif Kechiche a castigat marele trofeu Palme dOr, pentru filmul La vie dAdele, la gala celei de-a 66-a editii a Festivalului International de Film de la Cannes ce s-a incheiat duminica seara, potrivit Mediafax. La vie dAdele, care a socat prin scenele grafice de sex intre doua femei, a castigat si premiul criticii de specialitate FIPRESCI, pe Croazeta, sambata. Cea care i-a inmanat marele trofeu regizorului a fost actrita Uma Thurman. Kechiche a dedicat acest premiu, printre .

VIDEO Filmul La vie d'Adele, de Abdellatif Kechiche, a castigat trofeul Palme d'Or la Cannes

Abdellatif Kechiche a castigat Palme d'Or pentru filmul La vie d'Adele la gala celei de-a 66-a editii a Festivalului International de Film de la Cannes, ce s-a incheiat duminica seara. La vie d'Adele, care a socat prin scenele de sex intre doua femei, a castigat si premiul criticii de specialitate FIPRESCI, pe Croazeta, sambata. Cea care i-a inmanat marele trofeu regizorului a fost actrita Uma Thurman. Vezi in articol lista completa a premiilor de la Cannes 2013.

Care sunt preferintele criticilor la CANNES 2013. ...

Filmul Blue is the Warmest Colour, de Abdellatif Kechiche, care spune o poveste de dragoste dintre doua femei, este considerat favorit la marele trofeu Palme dOr al Festivalului de la Cannes 15 - 26 mai), titreaza Mediafax. Filmul a primit cronici elogioase, dar unii critici s-au aratat destul de socati de prezentarea grafica a scenelor de sex din pelicula francezului de origine tunisiana. Variety a scris ca Blue is The Warmest Colour contine cele mai grafice scene de sex intre femei .

CANNES 2013: Le bleu est une couleur chaude de Abdellatif Kechiche a primit premiul ...

Unul dintre filmele favorite la Palme dOr, Le bleu est une couleur chaude/ La vie d Adele, de Abdellatif Kechiche, a primit premiul FIPRESCI sambata, la Festivalul de la Cannes, potrivit site-ului evenimentului, transmite mediafax. Trofeul Un Certain Regard a revenit filmului Limage manquante, de Rithy Panh, in timp ce premiul juriului aceleiasi sectiuni a fost acordat filmului Omar, de Abu Assad. Premiul pentru regie i-a fost acordat lui Alain Guiraudie, pentru Linconnu du lac, .

FOTO Iubire lesbiana la Festivalul de la Cannes. Un film cu scene explicite de sex, marele favorit la Palme DOr

Pelicula franceza Blue is the Warmest Colour La Vie dAdele) este considerata marea favorita la Festivalul de Film de la Cannes din acest an. Filmul, care are critici elogioase in presa internationala, spune povestea de dragoste a doua femei si are scene explicite de sex, ce au socat audienta.

F1: Nico Rosberg a castigat Marele Premiu de la Monte Carlo

Nico Rosberg a castigat Marele Premiu de la Monte Carlo, dupa ce la calificarile de sambata si-a adjudecat primul loc in grila de start a cursei.

Nico Rosberg a castigat Marele Premiu de la Monte Carlo. Clasamentul general al pilotilor si echipelor de Formula 1

Nico Rosberg a castigat Marele Premiu de la Monte Carlo, dupa ce la calificarile de sambata si-a adjudecat primul loc in grila de start a cursei.

Filmul Blue is the Warmest Colour este favorit la Palme dOr

Filmul Blue is the Warmest Colour, de Abdellatif Kechiche, care spune o poveste de dragoste dintre doua femei, este considerat favorit la marele trofeu Palme d039;Or al Festivalului de la Cannes 15 - 26 mai), potrivit bbc. co. uk.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3337 seconds )