Libnet.ro
UNICEF

18:00

Abris, fonduri de 500 mil. euro. In ce domenii va investi?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Abris, fonduri de 500 mil. euro. In ce domenii va investi?

Fondul de private equity Abris Capital Partners, care sarbatoreste zece ani de activitate in Europa Centrala si de Est CEE), a atras 500 de milioane de euro de la investitori internationali. in linie cu strategia Abris, noile fonduri vor. continuă pe Wall-Street Ro

Investitie de 44 mil. euro in Romania intr-o fabrica pentru industria auto si de aeronautica

Alu Menziken va investi 44 mil. euro intr-o fabrica de componente din aluminiu pentru industria aeronautica si cea de automobile, ce va fi construita in comuna satmareana Mediesu Aurit, scrie transilvaniabusiness. ro .

Fond de investitii de 500 milioane euro pentru firmele din Europa Centrala si de Est, mai ales din Polonia si Romania

Grupul international Abris, care a investit in firme locale precum compania de curierat Urgent Cargus sau fabrica de hartie Pehart, deschide un nou fond de investitii in valoare de 500 de milioane de euro, bani la care vor avea acces firme din Europa Centrala si de Est, in special din Polonia si Romania, dupa cum au anuntat reprezentantii fondului. Ce firme pot obtine investitii de pana la 75 de milioane de euro de la acest fond.

De Black Friday, peste 500 de clienti PIATRAONLINE au cumparat piatra naturala in valoare de 500.000 Euro (P)

Oferind un discount de pana la 80% la peste 1. 000 kilograme de piatra aflata la promotie, PIATRAONLINE a realizat vanzari de peste 500. 000 Euro pentru materiale din piatra naturala de Black Friday. Clientii au ales modelele din piatra atat din showroom, unde traficul a fost constant pe tot parcusul zilei cat si online, unde compania a inregistrat un numar record de accesari/zi, adica peste 25. 000 de vizitatori unici. Echipa de la call-center a preluat peste 2000 de apeluri in cele 12 ore de functionare.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )