Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce a aburat avionul Malaysia Airlines deasupra zonei de conflict?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
De ce a aburat avionul Malaysia Airlines deasupra zonei de conflict?

Un avion malaysian de pasageri avand la bord 298 de persoane, care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, a fost doborat de o racheta sol-aer joi la frontiera dintre Ucraina si Rusia, in regiunea separatista Donetk. Pe masura ce societatea, in. continuă pe Wall-Street Ro

De ce a zburat avionul Malaysia Airlines deasupra zonei de conflict?

Un avion malaysian de pasageri avand la bord 298 de persoane, care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, a fost doborat de o racheta sol-aer joi la frontiera dintre Ucraina si Rusia, in regiunea separatista Donetk. Pe masura ce societatea, in.

VIDEO GALERIE FOTO. UPDATE. Avionul Malaysia Airlines, doborat de o racheta. Serviciile americane de informatii: Insurgentii rusi au doborat avionul din estul Ucrainei. Un roman, student la UMF Cluj, in avionul doborat in Ucraina

Serviciile americane de informatii: Insurgentii rusi au doborat avionul din estul Ucrainei. CNN: Avionul Malaysia Airlines a fost doborat de o racheta. Insurgentii pro-rusi au anuntat ca vor permite accesul expertilor OSCE si din Ucraina la locul accidentului. Surse: in avionul doborat in estul Ucrainei era doi studenti de la UMF Cluj. Unul dintre ei avea dubla cetatenie romano-canadiana. Obama: Sunt indicii foarte clare ca racheta a fost lansata dintr-o zona controlata de separatisti .

Premierul Malaysiei se declara socat de prabusirea avionului Malaysia Airlines in Ucraina

Premierul malaezian Mohd Najib Tun Razak s-a declarat socat, joi, vorbind despre avionul Malaysia Airlines prabusit in Ucraina, la 50 km distanta de granita cu Ucraina, in contextul in care un avion al.

Caz fara precedent: o femeie si-a pierdut trei rude in tragediile aviatice ale Malaysia Airlines, din acest an

O femeie din Australia trece prin momente cumplite dupa ce rudele sale au avut o soarta greu de imaginat: australianca si-a pierdut fratele si cumnata dupa disparitia fara urma a zborului MH370, la 8 martie, iar vineri seara a aflat cu stupoare ca nepoata sa se afla in avionul Malaysia Airlines, doborat cu o racheta in estul Ucrainei.

Caz fara precedent: o femeie si-a pierdut patru rude in tragediile aviatice ale Malaysia Airlines, din acest an

O femeie din Australia trece prin momente cumplite dupa ce rudele sale au avut o soarta greu de imaginat: australianca si-a pierdut fratele si cumnata dupa disparitia fara urma a zborului MH370, la 8 martie, iar vineri seara a aflat cu stupoare ca fiica sa vitrega si sotul ei se aflau in avionul Malaysia Airlines, doborat cu o racheta in estul Ucrainei.

Culmea ghinionului: O australianca si-a pierdut patru rude in ambele tragedii aviatice Malaysia Airlines de anul acesta

O femeie din Australia trece prin momente cumplite dupa ce rudele sale au avut o soarta greu de imaginat: australianca si-a pierdut fratele si cumnata dupa disparitia fara urma a zborului MH370, la 8 martie, iar vineri seara a aflat cu stupoare ca fiica sa vitrega si sotul ei se aflau in avionul Malaysia Airlines, doborat cu o racheta in estul Ucrainei.

FOTO Malaysia Airlines MH17 doborat in Ucraina: olandezul care si-a anticipat moartea pe Facebook

Dupa ce avionul Malaysia Airlines MH 17 a fost confirmat ca doborat in estul Ucrainei, incep sa apara povestile dramatice ale acestui moment. Unul dintre ele? Un pasager care si-a anticipat propria moarte la plecarea din Amsterdam.

Un avion al Malaysia Airlines, avand 295 de oameni la bord, s-a prabusit in apropierea granitei dintre Ucraina si Rusia: Aeronava ar fi fost doborata de o racheta

UPDATE 18:48 Compania aeriana Malaysia Airlines a confirmat ca a pierdut contactul cu avionul Boeing 777, toate persoanele de la bord pierzandu-si viata in acest tragic accident. UPDATE 18:44 Un.

Dubla tragedie: O australianca si-a pierdut cate un membru al familiei in ambele catastrofe aeriene in care au fost implicate avioane Malaysia Airlines

O femeie din Australia care si-a pierdut fratele in urma disparitiei avionului MH370 al companiei Malaysia Airlines, in martie anul acesta, a aflat, vineri, ca fiica ei vitrega se afla in avionul care se presupune ca a fost doborat, joi, in Ucraina de o racheta sol-aer. Fratele si cumnata australiencei Kaylene Mann se aflau la bordul zborului MH370 in luna martie iar acum, femeia a primit vestea mortii fiicei ei vitrege intr-o alta tragedie aviatica in care este implicat un avion al aceleiasi companii, Malaysia Airlines.

Convorbiri interceptate dupa prabusirea avionului Malaysia Airlines. Insurgentii, indicati drept vinovati: De ce naiba zburau? Nu stiu ca e razboi aici?

298 de morti, niciun supravietuitor, este bilantul tragediei din Ucraina, acolo unde un avion al companiei Malaysia Airlines a fost doborat la granita cu Rusia. O tragedie care e pe cale sa iste un conflict.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )