Libnet.ro
UNICEF

11:30

Accident pe DN 73: Patru persoane au fost ranite, printre care si un gardian de la Penitenciarul Colibasi

Adevărul Adevărul,
Accident pe DN 73: Patru persoane au fost ranite, printre care si un gardian de la Penitenciarul Colibasi

Un grav accident de circulatie s-a petrecut, sambata dupa-amiaza, din cauza unui sofer care nu a acordat prioritate. Patru persoane au fost ranite, printre care si un angajat de la Penitenciarul Colibasi. continuă pe Adevărul

FOTO Accident pe Bulevardul Ferdinand. Mai multe persoane au fost ranite

Un microbuz a ajuns pe trotuar dupa ce soferul se pare ca a trecut pe culoarea rosie a semaforului si a lovit un autoturism, la intersectia bulevardelor Ferdinand cu Bratianu.

Seul: zeci persoane au fost ranite dupa ce doua trenuri au intrat in coliziune

Zeci de persoane au fost ranite, vineri, dupa ce doua trenuri au intrat in coliziune la metroul din Seul, in Coreea de Sud, relateaza AFP. in urma impactului, unul dintre trenuri a deraiat. Pasagerii au fost.

Seul: Zeci de persoane au fost ranite dupa ce doua trenuri au intrat in coliziune

Zeci de persoane au fost ranite, vineri, dupa ce doua trenuri au intrat in coliziune la metroul din Seul, in Coreea de Sud, relateaza AFP. in urma impactului, unul dintre trenuri a deraiat. Pasagerii au fost.

O persoana a murit, iar alte cinci au fost ranite intr-un accident produs pe DN 14

Un tanar in varsta de 27 ani a murit, iar alte cinci persoane au fost ranite, joi seara, dupa ce doua masini s-au ciocnit pe Drumul National 14, in localitatea Rusi din judetul Sibiu, relateaza.

Istanbul: Cel putin 138 de persoane au fost arestate si alte 51 au fost ranite

Cel putin 138 de persoane au fost arestate si alte 51 au fost ranite, joi, la Istanbul in cadrul confruntarilor dintre politie si manifestanti cu ocazia demonstratiilor de 1 Mai, informeaza rt. com. Persoanele .

Explozie la o inchisoare din Florida. Doua persoane au murit, iar alte peste 100 au fost ranite

Doua persoane au murit, iar alte peste 100 au fost ranite, joi, dupa ce o zona a unei inchisori din Florida, in sud-estul Statelor Unite, s-a prabusit in urma unei aparente explozii de gaz.

Florida: Doua persoane au murit, iar alte peste 100 au fost ranite intr-o explozie de gaz produsa la o inchisoare

Doua persoane au murit, iar alte peste 100 au fost ranite, joi, dupa ce o zona a unei inchisori din Florida, in sud-estul Statelor Unite, s-a prabusit in urma unei aparente explozii de gaz, informeaza.

Prahova: Patru persoane, intre care un copil de 4 ani, la spital dupa ce au fost intepate de albine

Patru persoane, intre care un copil in varsta de patru ani, au ajuns joi, la Spitalul Judetean din Ploiesti, dupa ce au fost intepate de albine pe un camp de rapita din judetul Prahova, transmite Mediafax.

Mehedinti: Sase masini au fost vandalizate. Printre pagubiti, un sef de post, sotia unui primar si un consilier

Proprietarii mai multor masini din localitatea Gogosu, judetul Mehedinti, au reclamat ca anvelopele le-au fost taiate, in noaptea de miercuri spre joi, intre cei carora le-au fost vandalizate autoturismele fiind.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )