Libnet.ro
UNICEF

00:07

Accident aviatic in Cluj: Pilotul ADRIAN IOVAN A MURIT. Dupa CINCI ore de cautari, ranitii au fost gasiti de un padurar

Antena3 Antena3,
Accident aviatic in Cluj: Pilotul ADRIAN IOVAN A MURIT. Dupa CINCI ore de cautari, ranitii au fost gasiti de un padurar

UPDATE-Adrian Iovan, care pilota avionul aterizat fortat, este persoana decedata in accidentul aviatic petrecut, luni dupa-amiaza, in zona Petreasa, de la limita judetelor Alba si Cluj. Pilotul Adrian. continuă pe Antena3

UPDATE Pilotul Adrian Iovan a murit in urma accidentului de avion din judetul Cluj - adjunct Salvamont Bihor

Una dintre victimele accidentului aviatic de luni dupa-amiaza, din Muntii Apuseni, a murit, a declarat, in cursul serii, purtatorul de cuvant al ISU Alba, Alina Marescu, fara a preciza numele acesteia. Adrian Iovan, care pilota avionul aterizat fortat, este persoana decedata in accidentul aviatic, au declarat, pentru Mediafax, surse din MAI.

Pilotul Adrian Iovan a murit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni.

Pilotul Adrian Iovan a decedat in accidentul aviatic petrecut, luni dupa-amiaza, in Muntii Apuseni. Pilotul Adrian Iovan a fost gasit incarcerat si se afla in stare critica. Un echipaj SMURD a incercat sa il resusciteze, dar nu au reusit. Dan Mircea Petrescu, din cadrul Salvamont Bihor, a declarat, ca pilotul este mort si ca avionul este facut praf. O persoana a fost dusa pe brate la un drum, iar ceilalti cinci raniti au venit pe picioarele lor, insa niciunul nu este bine. Va dati seama .

A murit pilotul Adrian Iovan

Adrian Iovan a murit luni seara, in urma accidentului aviatic petrecut in dupa-amiaza aceleiasi zile. Un avion care efectua o cursa medicala de la Bucuresti la Oradea s-a prabusit, luni, in jurul orei 16. 00, intr-o padure de la granita judetelor Cluj si Alba. in aeronava se aflau sapte persoane care urmau sa aduca in Bucuresti mai multe organe pentru transplant.

A decedat incercand sa evite moartea intregului echipaj. Ce spunea Adrian Iovan in ultimul interviu

Adrian Iovan, care pilota avionul aterizat fortat, a murit in accidentul aviatic petrecut, luni dupa-amiaza, in zona Petreasa, de la limita judetelor Alba si Cluj. Pilotul Adrian Iovan avea o experienta de.

Pilotul Adrian Iovan s-a prabusit cu un avion care transporta organe, in Muntii Apuseni. 7 victime

Un avion pilotat de Adrian Iovan, care efectua o cursa medicala de la Bucuresti la Oradea, s-a prabusit in Muntii Apuseni, undeva la granita dintre judetul Cluj cu Alba. Din primele informatii, in aeronava se aflau sapte persoane, printre care mai multi medici de la spitale mari din Capitala, cum ar fi Spitalul Elias si Fundeni. Acestia urmau sa aduca in Bucuresti mai multe organe pentru transplant.

Pilotul Adrian Iovan a aterizat fortat cu un avion care transporta organe, in Muntii Apuseni. Sapte raniti

Un avion pilotat de Adrian Iovan, care efectua o cursa medicala de la Bucuresti la Oradea, a aterizat fortat in Muntii Apuseni, la granita dintre judetul Cluj cu Alba. in aeronava se aflau sapte persoane, printre care mai multi medici de la spitale mari din Capitala. Acestia urmau sa aduca in Bucuresti mai multe organe pentru transplant. Potrivit primelor informatii, toti oamenii din avion au supravietuit.

Adrian Iovan, fostul sot al Romanitei, a murit intr-un accident aviatic!

Pilotul Adrian Iovan a decedat luni seara in urma unui grav accident aviatic petrecut intr-o zona muntoasa din judetul Cluj. Adrian Iovan pilota o aeronava de mici dimensiuni cu destinatia Bucuresti-Oradea, insa drumul n-a fost lipsit de probleme. Adrian Iovan a fost nevoit sa faca o aterizare de urgenta dupa ce au aparut unele probleme, iar in urma accidentului acesta si-a pierdut viata. Alte sase personae aflate in avion au supravietuit ca prin minune.

Ranitii din accidentul aviatic din Cluj au fost gasiti: Adrian Iovan, cel care pilota avionul, a decedat

UPDATE 23:12 Surse dinMAI, citate de Mediafax, au anuntat ca persoana care a decesat in urma acestui accident este pilotul,Adrian Iovan. UPDATE 23:03 Una dintre victimele accidentului a decedat luni.

Pilotul Adrian Iovan a aterizat fortat cu un avion care transporta organe, in Muntii Apuseni. Sase raniti sunt in stare stabila si unul este grav

Un avion care efectua o cursa medicala de la Bucuresti la Oradea s-a prabusit in Muntii Apuseni, undeva la granita dintre judetul Cluj cu Alba. Din primele informatii in aeronava se aflau sapte persoane printre care mai multi medici de la spitale mari din Capitala cum ar fi Spitalul Elias si Fundeni. Acestia urmau sa aduca in Bucuresti mai multe organe pentru transplant. Potrivit primelor informatii, toti pasagerii au supravietuit.

ACCIDENT AVIATIC in Cluj. Toti cei sapte pasageri sunt in viata

Un grav accident aviatic s-a produs in urma cu putin timp intre Huedin si Campeni, judetul Cluj. Avionul de tip BN2 apartinea Scolii Nationale de Aviatie si transporta organe pentru Agentia Nationala de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )