Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ranitii din accidentul aviatic din Cluj au fost gasiti: Adrian Iovan, cel care pilota avionul, a decedat

B1 B1,
Ranitii din accidentul aviatic din Cluj au fost gasiti: Adrian Iovan, cel care pilota avionul, a decedat

UPDATE 23:12 Surse dinMAI, citate de Mediafax, au anuntat ca persoana care a decesat in urma acestui accident este pilotul,Adrian Iovan. UPDATE 23:03 Una dintre victimele accidentului a decedat luni. continuă pe B1

Ranitii din accidentul aviatic din Cluj au fost gasiti: Doua persoane sunt in stare grava

UPDATE22:28 Toate cele sapte persoane din avionul care a aterizat fortat au fost gasite in viata, doua dintre acestea, respectiv pilotul Adrian Iovan si o studenta, fiind in stare grava, potrivit.

Victor Ponta: Ranitii din accidentul aviatic din Cluj au fost gasiti

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni seara, ca persoanele ranite in accidentul de avion de langa Belis au fost gasite, urmand a se organiza transportul acestora la spital. Sapte persoane au fost ranite, lu.

Accident aviatic in Cluj: Pilotul ADRIAN IOVAN A MURIT. Dupa CINCI ore de cautari, ranitii au fost gasiti de un padurar

UPDATE-Adrian Iovan, care pilota avionul aterizat fortat, este persoana decedata in accidentul aviatic petrecut, luni dupa-amiaza, in zona Petreasa, de la limita judetelor Alba si Cluj. Pilotul Adrian.

UPDATE. Incident aviatic la Cluj. Supravietuitorii au fost gasiti si a inceput evacuarea. ...

UPDATE 21:20 - Supravietuitorii au fost gasiti de echipele de cautare si a inceput evacuarea ranitilor, a anuntat premierul Victor Ponta. UPDATE 20:30 - Potrivit informatiilor primite de la corespondentul nostru, Claudiu Padurean, pilotul avionului cazut in Apuseni, Adrian Iovan, tine legatura cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Alba. Pilotul le-a comunicat cautatorilor faptul ca se afla pe un munte, pe o panta sudica, de unde vede o partie de schi si bucla unei sosele. Autoritatile .

Primele IMAGINI de la ACCIDENTUL AVIATIC

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza Zilei, imagini cutremuratoare de la accidentul aviatic petrecut luni dupa-amiaza intr-o zona montana din apropierea localitatii Belis, judetul Cluj. Adrian Iovan, care.

Victimele accidentului aviatic au fost gasite. Se va organiza transportul acestora la spital

20- Ranitii accidentului aviatic au fost gasiti de un padurar. Prima echipa de salvatori a ajuns la deja la victime,urmand a se organiza transportul acestora la spital. 00-Seful.

Pilotul Adrian Iovan a murit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni.

Pilotul Adrian Iovan a decedat in accidentul aviatic petrecut, luni dupa-amiaza, in Muntii Apuseni. Pilotul Adrian Iovan a fost gasit incarcerat si se afla in stare critica. Un echipaj SMURD a incercat sa il resusciteze, dar nu au reusit. Dan Mircea Petrescu, din cadrul Salvamont Bihor, a declarat, ca pilotul este mort si ca avionul este facut praf. O persoana a fost dusa pe brate la un drum, iar ceilalti cinci raniti au venit pe picioarele lor, insa niciunul nu este bine. Va dati seama .

Accident aviatic in Cluj. Dupa CINCI ore de cautari, ranitii au fost gasiti de un padurar

40- O persoana grav ranita in accidentul de avion a fost coborata de catre echipele ISU de la locul unde a avut loc aterizarea fortata la un drum unde sunt mai multe ambulante SMURD, iar un echipaj.

Medicii si echipajul din avionul care a aterizat fortat nu au fost gasiti, desi a fost localizata zona unde s-ar afla aeronava

Echipele de interventie trimise unde a aterizat fortat avionul cu medici care zbura de la Bucuresti la Oradea nu pot gasi locul unde s-ar afla epava, care a fost localizata aproximativ intr-o zona muntoasa.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )