Libnet.ro
UNICEF

01:05

A murit pilotul Adrian Iovan

Adevărul Adevărul,
A murit pilotul Adrian Iovan

Adrian Iovan a murit luni seara, in urma accidentului aviatic petrecut in dupa-amiaza aceleiasi zile. Un avion care efectua o cursa medicala de la Bucuresti la Oradea s-a prabusit, luni, in jurul orei 16. 00, intr-o padure de la granita judetelor Cluj si Alba. in aeronava se aflau sapte persoane care urmau sa aduca in Bucuresti mai multe organe pentru transplant. continuă pe Adevărul

Pilotul Adrian Iovan a murit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni.

Pilotul Adrian Iovan a decedat in accidentul aviatic petrecut, luni dupa-amiaza, in Muntii Apuseni. Pilotul Adrian Iovan a fost gasit incarcerat si se afla in stare critica. Un echipaj SMURD a incercat sa il resusciteze, dar nu au reusit. Dan Mircea Petrescu, din cadrul Salvamont Bihor, a declarat, ca pilotul este mort si ca avionul este facut praf. O persoana a fost dusa pe brate la un drum, iar ceilalti cinci raniti au venit pe picioarele lor, insa niciunul nu este bine. Va dati seama .

Accident aviatic in Cluj: Pilotul ADRIAN IOVAN A MURIT. Dupa CINCI ore de cautari, ranitii au fost gasiti de un padurar

UPDATE-Adrian Iovan, care pilota avionul aterizat fortat, este persoana decedata in accidentul aviatic petrecut, luni dupa-amiaza, in zona Petreasa, de la limita judetelor Alba si Cluj. Pilotul Adrian.

UPDATE Pilotul Adrian Iovan a murit in urma accidentului de avion din judetul Cluj - adjunct Salvamont Bihor

Una dintre victimele accidentului aviatic de luni dupa-amiaza, din Muntii Apuseni, a murit, a declarat, in cursul serii, purtatorul de cuvant al ISU Alba, Alina Marescu, fara a preciza numele acesteia. Adrian Iovan, care pilota avionul aterizat fortat, este persoana decedata in accidentul aviatic, au declarat, pentru Mediafax, surse din MAI.

Adrian Iovan, fostul sot al Romanitei, a murit intr-un accident aviatic!

Pilotul Adrian Iovan a decedat luni seara in urma unui grav accident aviatic petrecut intr-o zona muntoasa din judetul Cluj. Adrian Iovan pilota o aeronava de mici dimensiuni cu destinatia Bucuresti-Oradea, insa drumul n-a fost lipsit de probleme. Adrian Iovan a fost nevoit sa faca o aterizare de urgenta dupa ce au aparut unele probleme, iar in urma accidentului acesta si-a pierdut viata. Alte sase personae aflate in avion au supravietuit ca prin minune.

A decedat incercand sa evite moartea intregului echipaj. Ce spunea Adrian Iovan in ultimul interviu

Adrian Iovan, care pilota avionul aterizat fortat, a murit in accidentul aviatic petrecut, luni dupa-amiaza, in zona Petreasa, de la limita judetelor Alba si Cluj. Pilotul Adrian Iovan avea o experienta de.

Ranitii din accidentul aviatic din Cluj au fost gasiti: Adrian Iovan, cel care pilota avionul, a decedat

UPDATE 23:12 Surse dinMAI, citate de Mediafax, au anuntat ca persoana care a decesat in urma acestui accident este pilotul,Adrian Iovan. UPDATE 23:03 Una dintre victimele accidentului a decedat luni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2041 seconds )