Libnet.ro
UNICEF

14 Mai.

Accident pe DN1 la iesirea din Brasov spre Ghimbav. Patru persoane au fost ranite, dintre care doua femei insarcinate

Adevărul Adevărul,
Accident pe DN1 la iesirea din Brasov spre Ghimbav. Patru persoane au fost ranite, dintre care doua femei insarcinate

Patru persoane au ajuns la spital dupa ce o autotutilitara a izbit un autoturism pe DN 1 la iesirea din Brasov. La fata locului au intervenit doua echipaje SMURD si o Ambulanta. Circulatia nu a fost blocata. continuă pe Adevărul

Accident grav pe DN1 la iesirea din Brasov. Sunt mai multe victime

Patru persoane, intre care doua femei insarcinate, au ajuns la spital, marti seara, dupa ce o autotutilitara s-a ciocnit frontal cu un autoturism pe DN 1, la iesirea din Brasov spre Ghimbav. La.

Accident grav pe DN 1. in urma impactului, patru persoane, intre care doua femei gravide si un copil, au fost transportate la spital

Patru persoane, printre care doua femei insarcinate si un copil, au ajuns la spital, marti seara, dupa ce o autotutilitara s-a ciocnit frontal cu un autoturism pe DN 1, la iesirea din Brasov spre.

Brasov: Patru persoane ranite, dintre care 2 femei insarcinate, intr-un accident pe DN 1

Patru persoane au ajuns marti seara la spital dupa ce o autoutilitara s-a ciocnit frontal cu un autoturism pe DN 1, la iesirea din Brasov spre Ghimbav, potrivit Hot News. Printre persoanele ranite se afla si.

Studiu: Oamenii au migrat din Africa spre Asia de sud-est cu 20.000 de ani mai devreme decat se credea

Oamenii au plecat din Africa si au ajuns in Asia de sud-est cu 20. 000 de ani mai devreme decat se credea pana acum, potrivit unui studiu al unui grup de cercetatori de la Universitatea din Queensland, notezaScience Daily.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )