Libnet.ro
UNICEF

23:15

Accident grav pe E 85, la iesirea din Focsani

Adevărul Adevărul,
Accident grav pe E 85, la iesirea din Focsani

O persoana a murit carbonizata in autoturismul pe care il conducea dupa ce s-a izbit frontal de un alt autoturism intrat pe contrasens. Circulatia pe ambele sensuri a fost blocata timp de o ora. continuă pe Adevărul

Accident grav la Craiova: O persoana a murit, iar alte 8 au fost ranite intr-un accident ...

O persoana a murit, iar alte opt au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal pe drumul dintre Craiova si Slatina, conform B1TV. Accidentul s-a produs dupa ce unul dintre soferi a intrat pe contrasens si a lovit frontal o masina care circula regulementar. Impactul a fost fatal pentru un barbatul care statea pe bancheta din spate. Accidentul a avut loc pe drumul european E 70, intre Craiova si Slatina. Soferul uneia dintre masini, in care se aflau 5 persoane, nu a adaptat viteza la .

UPDATE. Parlamentul Crimeei a votat iesirea din Ucraina si alipirea la Rusia. ...

UPDATE 14:30 - Parlamentul de la Simferopol, Crimeea, a votat desprinderea provinciei de Ucraina si alipirea la Rusia, informeaza Agentia Ria Novosti, citand pagina de Internet a Consiliului Suprem din Crimeea, legislativul local. Citeste si: Parlamentul din Crimeea a votat alipirea la Rusia. Oficial din Crimeea: Decizia are efecte imediate --- Un referendum privind alipirea Crimeei la Rusia va avea loc la 16 martie, relateaza Mediafax. Alegatorii vor putea sa opteze intre alipirea la .

Un barbat din Suceava a murit intr-un incendiu ce a izbucnit in apartamentul sau

Un barbat de 80 de ani din Suceava a murit, vineri, dupa ce un incendiu a izbucnit in apartamentul sau situat la primul etaj al unui bloc, relateaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )