Libnet.ro
UNICEF

12:15

Accident grav la un afterschool din Dambovita! O fata de 10 ani a ajuns la spital dupa ce un dulap a cazut peste ea

Antena3 Antena3,
Accident grav la un afterschool din Dambovita! O fata de 10 ani a ajuns la spital dupa ce un dulap a cazut peste ea

Accident grav la un afterschool din comuna damboviteana Cojasca. O fata de 10 ani a fost internata in spital in stare grava dupa ce un dulap a cazut peste ea. Accidentul socant a. continuă pe Antena3

TRAGEDIE la o scoala din Dambovita: Un DULAP a cazut peste o ELEVA

O eleva de zece ani din Dambovita a ajuns la spital cu mai multe rani, dupa ce un dulap a cazut peste ea in timpul programului after school. Fata a fost transportata la spital constienta, iar din fericire,.

Un pensionar din Iasi a turnat un film porno cu doua copile de 7 si 10 ani. Cum a fost descoperit cazul revoltator

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi au trimis in judecata un barbat de 57 de ani, pe care il acuza de viol si corupere sexuala. a fost protagonistul unor fapte cutremuratoare, in urma carora doua minore de 7 si 10 ani au ramas cu sechele pe viata.

Reactii impartite dupa ce o copila de 10 ani a primit Golden Buzz-ul din partea Andrei: Fara suparare, dar au fost altii mai buni VIDEO

Dupa ce Ema Stoian, o balerina in varsta de 10 ani, a uluit cu momentul sau de dans la Romanii au talent si a facut-o pe Andra sa apese Golden Buzz-ul, reactiile nu au intarziat sa apara. Astfel, unii dintre fanii emisiunii considera ca butonul auriu a fost acordat pe nedrept.

Pastorul olandez de 77 de ani, care si-a violat de mai multe ori nepotul de 5 ani, condamnat la 10 ani de inchisoare

Un cetatean olandez in varsta de 77 de ani cu rezidenta in judetul Alba a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru infractiunea de viol. Victima acestuia este un minor de 5 ani, din Olanda, nepot al acestuia, aflat in vacanta cu el in orasul Ocna Mures.

Eleva de 10 ani, ranita in incinta unei scoli, dupa ce un dulap a cazut peste ea: A pus piciorul pe un sertar, iar in mometnul acela a cazut dulapul peste ea

O eleva de 10 din comuna damboviteana Cojasca, a ajuns la spital dupa ce un dulap a cazut peste ea. Potrivit autoritatilor, fetita se afla in incinta scolii in momentul producerii incidentului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )