Libnet.ro
UNICEF

07:45

Accident grav in Ajunul Craciunului! Copil de 13 ani spulberat de o masina condusa de un politist de frontiera

Antena3 Antena3,
Accident grav in Ajunul Craciunului! Copil de 13 ani spulberat de o masina condusa de un politist de frontiera

Un copil de 13 ani a fost ranit grav in noaptea de Ajun si a ajuns la spital. Acestaa fost lovit de o masina condusa de un politist de frontiera. Accidentul dramatic s-a petrecut in seara de 24. continuă pe Antena3

Sute de apartamente din Capitala au ramas fara caldura, in Ajunul Craciunului. Anuntul facut de RADET

In jur de 300 de apartamente din Capitala au ramas fara agent termic in Ajunul Craciunului din pricina unei avarii la magistrala 2. Reprezentantii RADET au explicat ca avaria a fost remediata, iar.

Gest criminal in Ajunul Craciunului. Un roman din Italia a dat foc blocului in care locuia, provocand moartea unui vecin

Un roman in varsta de 29 de ani, care locuia la demisolul unui bloc din Viterbo, Italia, a fost retinut de carabinieri, dupa ce a dat foc blocului in Ajunul Craciunului. Un tanar de doar 20 de ani, care locu.

Un preot din Pitesti a fost gasit mort in altar, in Ajunul Craciunului!

Descoperire socanta la Pitesti! Un preot a fost gasit mort in altar, in Ajunul Craciunului. S-a intamplat la biserica Maica Precista . Parintele Petre Marius Popescu, in varsta de 50 de ani, a.

Traditii in ajunul Craciunului. Ce este bine sa faci in aceasta zi

Ajunul Craciunului, in traditia populara, este sarbatoarea de sfarsit de an patronata de mos Ajun. in Ajunul Craciunului, gospodinele pregatesc covrigi, colaci, care, in traditia populara, trebuie sa.

Peste 200 de permise, retinute de politisti in Ajunul Craciunului pentru nereguli in trafic

Politistii din intreaga tara au intervenit, in ajunul Craciunului, la peste 3. 200 de evenimente, dintre care 2. 733 au fost sesizate prin numarul unic 112. Au fost constatate 750 de infractiuni si au fost retinute peste 230 de permise de conducere. in judetul Ialomita, peste 200 de politisti sunt la datorie in minivacanta de Craciun.

Traditii, obiceiuri si superstitii in ajunul Craciunului

Ajunul Craciunului, in traditia populara, este sarbatoarea de sfarsit de an patronata de mos Ajun. Despre mos Ajun se spune ca ar fi fost frate geaman cu mos Craciun, deoarece.

Sarbatoarea mare de care lumea uita in Ajunul Craciunului: Ce sfant pomenim azi

Ortodoxe Sf. Cuv. Mc. Eugenia Ajunul Craciunului) Greco-catolice Sf. m. Eugenia. Ajunul Nasterii Domnului Romano-catolice Ss. Stramosi ai lui Iisus; Tarsila, fc. Sfanta Cuvioasa Mucenica Eugenia este.

Victor Ponta, fotografie inedita in Ajunul Craciunului. Ce face fostul premier - FOTO

Fostul premier Victor Ponta a postat, pe contul personal de Facebook, o fotografie inedita chiar in Ajunul Craciunului. in dreptul fotografiei, a lasat si un mesaj pentru toti romanii. Craciun Fericit.

Obicei inedit in Bistrita-Nasaud. Colinde in cimitir, in Ajunul Craciunului

In vechile sate sasesti din Bistrita-Nasaud, in Ajunul Craciunului, inainte de a porni pe la rude la colindat, oamenii trec mai intai pe la cimitir pentru a-si colinda mortii. Pe Valea Bargaului, satenii.

Accident grav in Capitala. Un sofer care circula regulamentar a ajuns la spital

Un accident grav s-a produs, duminica,in Capitala, in zona Pasajului Unirea. Un sofer nu a respectat viteza si a lovit un alt sofer, din spate. in urma impactului, soferul nevinovat a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )