Libnet.ro
UNICEF

08:00

Accident grav in Bucuresti VIDEO

Antena3 Antena3,
Accident grav in Bucuresti VIDEO

Un autoturism a cazut in duminica dimineata in raul Dambovita, in Capitala. Accidentul a avut loc chiar in centrul Bucurestiului, in zona Izvor. Echipele de interventie nu au gasit nicio victima, insa. continuă pe Antena3

Accident grav la iesire din Simian

Un accident grav s-a petrecut noaptea trecuta in Mehedinti, la iesire din localitatea Simian, dupa ce un sofer de 38 de ani a patruns pe contrasens cu masina pe care o conducea si s-a izbit violent de o dubita care circula regulamentar.

Concertul lui Robbie Williams la Bucuresti VIDEO

Concertul lui Robbie Williams la Bucuresti a incantat peste 60. 000 de spectatori. Daca pana in momentul show-ului artistul a fost scump la vedere, ignorandu-si fanii aflati in fata hotelului, dupa ce a realizat ce public il astepta in fata Palatului Parlamentului, el a marturisit ca ii pare rau ca nu a ajuns pana acum in Romania, nestiind ca e atat de iubit aici.

Accident GRAV pe Valea Oltului. Manevra care a bagat cinci oameni in spital

Cinci persoane au fost ranite, duminica seara, intr-un accident petrecut pe DN 7, pe Valea Oltului, dupa ce soferul unui autoturism Dacia Logan a intrat intr-o depasire riscanta si s-a ciocnit de un TIR, in zona localitatii valcene Brezoi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )