Libnet.ro
UNICEF

17:15

Accident grav in Capitala. Trei autoturisme implicate, patru persoane in stare de inconstienta

Antena3 Antena3,
Accident grav in Capitala. Trei autoturisme implicate, patru persoane in stare de inconstienta

Patru persoane au fost descarcerate de pompieri si sunt in grija echipajelor medicale in urma unui accident rutier petrecut, duminica seara, in Capitala, in care au fost implicate trei autoturisme, potrivit. continuă pe Antena3

Accident grav in Capitala: trei autoturisme implicate, patru persoane sunt incarcerate, din care trei nu sunt constiente

Un accident grav s-a produs duminica seara in Bucuresti, fiind implicate trei autoturisme, anunta News. ro. La fata locului intervin echipaje de descarcerare, intrucat patru persoane sunt incarcerate, dintre care trei nu sunt constiente.

Bucuresti: Accident rutier grav in zona Baneasa. Trei autoturisme au fost implicate. Patru persoane incarcerate

Un grav accident rutier a avut loc duminica seara in zona Baneasa din Capitala. Trei autoturisme au fost implicate, iar patru persoane au fost incarcerate, trei dintre ele nefiind constiente. in total, cinci.

Mures, accident grav, soldat cu trei raniti, dintre care o persoana in stare grava

O persoana a ajuns la spital in stare grava si doua persoane au fost ranite usor, in urma accidentul.

Patru persoane au fost grav ranite in urma a doua atacuri cu cutitul la Viena/ Un barbat afgan a fost arestat

Patru persoane au fost grav ranite in urma unor atacuri cu cutitul petrecute la Viena, informeaza Reuters. Un barbat afgan a fost arestat.

Accident grav in Busteni! Sunt sase victime

Sase persoane au fost ranite, joi, intr-un accident care a avut loc pe DN 1, la Busteni, traficul in zona fiind blocat pe un sens si deviat pe celalalt sens. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratulu.

Nou atac armat in Statele Unite. Patru persoane au decedat in urma incidentului

Patru persoane, dintre care trei femei ce fusesera luate ostatice si un barbat, presupusul autor al sechestrarii acestora, au fost gasite decedate de catre politie in Casa Veteranilor din orasul.

Grav accident in Capitala. O persoana a murit si altele au fost ranite, dupa ce un sofer nu a acordat prioritate

Un accident grav a avut loc duminica seara in nordul Capitalei, in zona Baneasa. Trei autoturisme au fost implicate in coliziunea soldata cu cinci victime, din care trei inconstiente. in urma accidentului, o persoana si-a pierdut viata.

Accident grav pe un drum din Olt, un autoturism si un autocamion implicate. O greseala la volan l-a costat pe sofer viata

Un grav accident de circulatie in care o persoana si-a pierdut viata si alte doua au fost ranite s-a produs pe un drum din Olt. Un autoturism si un autocamion au fost implicate.

Accident GRAV in Suceava: O persoana a decedat

Trei victime au fost inregistrate in urma unui accident in localitatea Milisauti, Suceava, unde o camioneta a cazut de pe pod. Doua dintre victime au fost ranite si transportate la spital, iar o persoana a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )