Libnet.ro
UNICEF

18:15

Accident grav pe un drum din Olt, un autoturism si un autocamion implicate. O greseala la volan l-a costat pe sofer viata

Adevărul Adevărul,
Accident grav pe un drum din Olt, un autoturism si un autocamion implicate. O greseala la volan l-a costat pe sofer viata

Un grav accident de circulatie in care o persoana si-a pierdut viata si alte doua au fost ranite s-a produs pe un drum din Olt. Un autoturism si un autocamion au fost implicate. continuă pe Adevărul

Accident grav la Iasi. O ambulanta a fost implicata

Un accident grav, in care a fost implicata o ambulanta, a avut loc luni dimineata la Iasi. O asistenta care se afla in ambulanta a fost ranita si dusa de urgenta la spital. Ambulanta transporta.

Accident GRAV in Gorj: Cinci persoane au fost ranite

Un accident a avut loc pe drumul european 79, in zona localitatii Dragutesti, Gorj, dupa ce un autoturism, in care se aflau cinci persoane, s-a lovit de un cap de pod. Trei dintre cele cinci victime, au ramas.

Accident grav in Gorj. Cinci persoane ranite grav, dupa ce masina in care erau a intrat intr-un cap de pod

Cinci persoane cu varste cuprinse intre 18 si 50 de ani au fost ranite grav, dupa ce masina in care se aflau a intrat, luni dimineata, intr-un cap de pod. Potrivit ISU Gorj, accidentul s-a produs pe E 79,.

Accident grav in Busteni! Sunt sase victime

Sase persoane au fost ranite, joi, intr-un accident care a avut loc pe DN 1, la Busteni, traficul in zona fiind blocat pe un sens si deviat pe celalalt sens. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratulu.

Accident grav in Suceava. Un barbat a murit

Un barbat a murit, iar o femeie a fost ranita intr-un accident rutier produs in localitatea suceveana Doroteia, a anuntat purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata. Potrivit sursei.

VIDEO Un sofer beat a scapat teafar dintr-un accident grav

S-a urcat baut la volan dupa o noapte de distractie la discoteca si in drumul lui spre casa a trecut foarte aproape de moarte. Un sofer din Rusetu a scapat cu rani usoare desi a lovit un copac, a trecut printr-un gard si s-a rasturnat de mai multe ori cu masina. Accidentul s-a produs duminica in zori, pe drumul judetean 214 A, in dreptul localitatii Scarlatesti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2296 seconds )