Libnet.ro
UNICEF

13:45

Nou atac armat in Statele Unite. Patru persoane au decedat in urma incidentului

Antena3 Antena3,
Nou atac armat in Statele Unite. Patru persoane au decedat in urma incidentului

Patru persoane, dintre care trei femei ce fusesera luate ostatice si un barbat, presupusul autor al sechestrarii acestora, au fost gasite decedate de catre politie in Casa Veteranilor din orasul. continuă pe Antena3

Un nou atac armat la un liceu din Alabama. Un elev a fost ucis, iar altul este grav ranit

Un elev a fost omorat, iar un altul a fost ranit, dupa ce un pistol a fost descarcat la un liceu din Alabama. Autoritatile spun caincidentul a fost accidental. Incidentul a avut loc la Liceul Huffman din.

Vladimir Putin: Statele Unite au inselat Rusia grosolan si obraznic in privinta Ucrainei

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a declarat intr-un interviu difuzat in cadrul documentarului Ordinea Mondiala 2018 ca Statele Unite au inselat in mod grosolan si obraznic Rusia in timpul crizei din Ucraina din 2014, relateaza pravdareport. com.

Ministrul Sanatatii: Statele Unite au transmis ca au o solutie privind imunoglobulina. Continua discutiile cu toata lumea

Ministerul Sanatatii urmeaza sa centralizeze propunerile privind aprovizionarea cu imunoglobulina primite dupa activarea de catre Romania a Mecanismului european de protectie civila, dar si a celui NATO, a declarat, miercuri, ministrul Sorina Pintea, care a precizat ca Statele Unite au transmis ca au o solutie.

Patru persoane au fost grav ranite in urma a doua atacuri cu cutitul la Viena/ Un barbat afgan a fost arestat

Patru persoane au fost grav ranite in urma unor atacuri cu cutitul petrecute la Viena, informeaza Reuters. Un barbat afgan a fost arestat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )