Libnet.ro
UNICEF

11:15

Bucuresti: Accident rutier grav in zona Baneasa. Trei autoturisme au fost implicate. Patru persoane incarcerate

B1 B1,
Bucuresti: Accident rutier grav in zona Baneasa. Trei autoturisme au fost implicate. Patru persoane incarcerate

Un grav accident rutier a avut loc duminica seara in zona Baneasa din Capitala. Trei autoturisme au fost implicate, iar patru persoane au fost incarcerate, trei dintre ele nefiind constiente. in total, cinci. continuă pe B1

FOTO Accident rutier grav pe soseaua Deva - Oradea: barbat salvat de echipele Descarcerarii din masina facuta praf

Un accident rutier grav s-a petrecut vineri, pe sosea Deva - Oradea in localitatea Valisoara. Un barbat a fost ranit dupa ce masina sa a iesit in decor.

Grav accident in Capitala. Cinci victime, din care trei inconstiente, dupa ce un sofer nu a acordat prioritate

Un accident grav a avut loc duminica seara in nordul Capitalei, in zona Baneasa. Trei autoturisme au fost implicate in coliziunea soldata cu cinci victime, din care trei inconstiente.

Grav accident in Capitala. Cinci victime, dintre care trei inconstiente, dupa ce un sofer nu a acordat prioritate

Un accident grav a avut loc duminica seara in nordul Capitalei, in zona Baneasa. Trei autoturisme au fost implicate in coliziunea soldata cu cinci victime, din care trei inconstiente.

Grav accident in Capitala. O persoana a murit si altele au fost ranite, dupa ce un sofer nu a acordat prioritate

Un accident grav a avut loc duminica seara in nordul Capitalei, in zona Baneasa. Trei autoturisme au fost implicate in coliziunea soldata cu cinci victime, din care trei inconstiente. in urma accidentului, o persoana si-a pierdut viata.

Accident grav in Capitala. Trei autoturisme implicate, patru persoane in stare de inconstienta

Patru persoane au fost descarcerate de pompieri si sunt in grija echipajelor medicale in urma unui accident rutier petrecut, duminica seara, in Capitala, in care au fost implicate trei autoturisme, potrivit.

FOTO Accident rutier grav pe bulevard. Sapte oameni au fost raniti, in impactul frontal dintre doua masini

Doua autoturisme s-au ciocnit in Petrosani dupa ce un sofer a intrat pe contrasens, iar in urma impactului sapte persoane, printre care si un copil, au fost ranite.

Alcoolemie record descoperita la un sofer care a provocat un accident rutier grav. Individul a fost retinut de procurori

Alcoolemia masurata in sangele soferului era de 2,3 la mie, iar medicii au ramas consternati de faptul ca individul inca era constient. De asemenea, in ciuda faptul ca masina s-a facut praf, el a scapat doar cu cateva zgarieturi.

Accident grav in Capitala: trei autoturisme implicate, patru persoane sunt incarcerate, din care trei nu sunt constiente

Un accident grav s-a produs duminica seara in Bucuresti, fiind implicate trei autoturisme, anunta News. ro. La fata locului intervin echipaje de descarcerare, intrucat patru persoane sunt incarcerate, dintre care trei nu sunt constiente.

Grav accident rutier pe soseaua dintre Voluntari si Stefanesti in aceasta dimineata

Trei oameni au fost raniti intr-un grav accident rutier petrecut joi dimineata, pe drumul care leaga Voluntariul de Stefanesti. Trei autovehicule au fost implicate in accident, iar circulatia este blocata.

Grav accident rutier in Petrosani: Sapte persoane, printre care si un copil de 5 ani, au fost ranite

Un grav accident rutier a avut loc duminica in municipiul Petrosani, in urma acestuia sapte persoane, printre care si un copil de cinci ani, au fost duse la spital, transmite News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )