Libnet.ro
UNICEF

06:30

Accident GRAV la centru rusesc de antrenament militar

România Liberă România Liberă,
Accident GRAV la centru rusesc de antrenament militar

Cel putin doua persoane au murit in Rusia, dupa ce acoperisul unui centru de antrenament militar s-a prabusit duminica seara, la Omsk. continuă pe România Liberă

Egipt: Un atentat cu masina-capcana a avariat grav sediul Consulatului Italiei la Cairo. Cel putin patru persoane au fost ranite

Un atac cu masina-capcana a avut loc la Consulatul Italiei de la Cairo, explozia avariind grav sediul reprezentantei, informeaza BBC News. Potrivit Ministerului Sanatatii, cel putin o persoana a murit.

Cel putin patru raniti intr-un atentat cu masina-capcana la Consulatul Italiei din Cairo

Cel putin patru persoane au fost ranite sambata dimineata intr-un atac cu masina-capcana la Consulatul Italiei de la Cairo, iar explozia puternica a avariat grav sediul reprezentantei.

Un mort si cel putin doi raniti dupa ce un autocar s-a ciocnit cu un autoturism, pe DN 2

Un adolescent a murit si cel putin alte doua persoane au fost ranite intr-un accident produs, duminica dupa-amiaza, pe DN 2 E 85), la intrarea in Ramnicu Sarat, dupa ce un autocar cu pasageri s-a ciocnit cu.

Accident grav in Poiana Brasov. Un soldat american a facut ravagii

Un soldat american aflat in vacanta la Brasov a produs, marti seara, un accident grav intre Brasov si Poiana Brasov, dupa ce a pierdut controlul masinii si a intrat intr-un autoturism care circula .

Cel putin 18 persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas in apropierea unei baze militare din estul Afganistanului

Un atentat a fost comis duminica in estul Afganistanului de un terorist kamikaze cu o masina capcana, in apropiere de Camp Chapman, o baza militara unde sunt stationati soldati afgani si straini. Cel putin.

Sugestia germana: Grecia sa paraseasca zona euro pentru cel putin 5 ani

O sugestie germana ca Grecia sa paraseasca zona euro pentru o perioada de cel putin cinci ani a fost coordonata cu Angela Merkel, au declarat surse, care au solicitat protectia anonimatului, pentru DPA.

Cel putin 28 de morti, dupa bombardamente in orasul sirian Al-Bab

Cel putin 28 de persoane, majoritatea civili, au fost ucise sambata dimineata in bombardamente ale fortelor militare ale regimului Assad asupra Al-Bab, oras sirian aflat sub controlul gruparii Statul Islamic, in provincia Alep, informeaza AFP.

ATAC ARMAT la doua hoteluri din Mogadishu. Cel putin trei oameni au fost ucisi

Cel putin trei oameni au fost ucisi intr-un atac armat care a vizat doua hoteluri din capitala Somaliei, Mogadishu, informeaza autoritatile somaleze, citate de AP si Yahoo! News. Suspectii, despre care se crede.

Cel putin patru milioane de persoane au plecat din Siria din cauza razboiului civil

Cel putin patru milioane de cetateni sirieni au emigrat din Siria din cauza razboiului civil, fiind cei mai multi imigranti sirieni din ultimii 25 de ani, arata un raport intocmit de inatul Comisariat ONU pentru.

Accident grav in Bucuresti

Un grav accident de circulatie a avut loc in aceasta dimineata in dreptul restaurantului Doi Cocosi, din Capitala, scrie b365. ro. Accidentul rutier a avut loc pe Soseaua Ionescu Sisesti,, in jurul orei 10:30.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )