Libnet.ro
UNICEF

12:30

Accident grav pe E85: Doi morti si patru raniti

Antena3 Antena3,
Accident grav pe E85: Doi morti si patru raniti

Accident grav in judetul Neamt, pe drumul european E85. Doi oameni au murit, iar alti patru au fost raniti, dupa ce un autoturism, o masina de transport valori si un TIR au intrat in coliziune. continuă pe Antena3

Doi morti si zeci de raniti, inclusiv un roman, in urma unui accident de autocar in sudul Spaniei

Doua persoane si-au pierdut viata si 46 au fost ranite in noaptea de sambata spre duminica pe o autostrada din sudul Spaniei, dupa ce un autocar a intrat in coliziune cu un camion care stationa, unul dintre raniti fiind roman, a anuntat politia locala, citata de agentia France Presse, preluata de agerpres. ro.

Doi morti si zeci de raniti, inclusiv un roman, in urma unui accident de autocar in Spania

Doua persoane si-au pierdut viata si 46 au fost ranite in noaptea de sambata spre duminica pe o autostrada din sudul Spaniei, dupa ce un autocar a intrat in coliziune cu un camion care stationa, unul dintre raniti fiind roman, transmite agentia France Presse.

Un roman a fost ranit intr-un accident grav produs in sudul Spaniei

Doi oameni au murit si 46 au fost raniti intr-un accident propus pe o autostrada din sudul Spaniei. Printre persoanele ranite se numara si un cetatea roman, informeaza France Presse. Accidentul.

Accident grav: 17 persoane au murit si 35 au fost grav ranite

Saptesprezece persoane au murit si 35 au fost ranite duminica in urma unui accident produs pe o autostrada din apropiere de Mumbai in care un autocar a lovit doua autoturisme, a anuntat politia, conform agentiei DPA.

Accident grav pe DN 1. Traficul a fost complet blocat

O camioneta care transporta opt butoaie de benzina a fost implicata, noaptea trecuta, intr-un accident pe DN 1, o persona fiind ranita. Traficul a fost blocat intre Scoreiu si Porumbacu de Sus, pe.

Accident grav pe DN1, in Bihor: doua persoane sunt incarcerate, trei copii au fost proiectati pe camp. Toti sunt cetateni straini

Scene de cosmar pe Drumul National 1, intre localitatile bihorene Urvind si Uileacul de Cris. Potrivit primelor informatii, este vorba despre un accident cu victime multiple, petrecut in jurul orei 19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )