Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav la iesirea din Timisoara. Trei autoturisme implicate; sunt doua victime

Antena3 Antena3,
Accident grav la iesirea din Timisoara. Trei autoturisme implicate; sunt doua victime

ISU Timis a intervenit, luni seara, la un accident rutier care a avut loc la iesirea din Timisoara spre Stamora-Moravita, in eveniment fiind implicate trei autoturisme si mai multe persoane, dintre care doua au aj. continuă pe Antena3

VIDEO Accident in municipiul Buzau, cu trei autoturisme implicate

Traficul rutier a fost restrictionat dirijat, luni dimineata, la intersectia Bulevardului N. Titulescu cu strada Democratiei, din cauza unui accident in care au fost implicate trei autoturisme. Trei persoane au necesitat ingrijiri medicale.

VIDEO Accident grav in Timisoara. Vitezomanii au fost surprinsi de o camera de bord. Masina rastunata, doua persoane au ajuns la spital

Un grav accident a avut loc luni seara, pe Calea Sagului din Timisoara, aproape de intersectia cu bulevardul Liviu Rebreanu.

Washingtonul isi confirma iesirea din Tratatul INF

Statele Unite si-au confirmat, vineri, iesirea oficiala din Tratatul dezarmarii nucleare INF, acuzand din nou Rusia de incalcarea acestui text bilateral emblematic, incheiat in timpul Razboiului Rece, si de faptul ca este singura responsabila de esecul acestuia, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1932 seconds )