Libnet.ro
UNICEF

20:45

Accident grav la intrarea in Craiova. Doua masini s-au ciocnit frontal

Antena3 Antena3,
Accident grav la intrarea in Craiova. Doua masini s-au ciocnit frontal

Sase persoane au fost ranite aseara in urma unui accident, produs la intrarea in Craiova, dupa ce masini s-au lovit frontal. Soferul vinovat de producerea evenimentului s-a ales cu dosar penal pentru v?. continuă pe Antena3

Accident grav la intrarea in Craiova. Sase persoane au ajuns la spital, dupa ce doua masini s-au lovit frontal

Sase persoane au fost ranite aseara in urma unui accident, produs la intrarea in Craiova, dupa ce masini s-au lovit frontal. Soferul vinovat de producerea evenimentului s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Accident grav la Craiova. SASE persoane au fost ranite

Sase persoane au fost ranite, joi seara, in urma unui accident rutier care a avut loc la intrarea in Craiova, dinspre Facai.

Accident GRAV la Constanta, pe DN3, in care a fost impliacta o masina a Jandarmeriei. Sase jandarmi au fost raniti

Noua persoane au fost ranite, intre care sapte persoane au ajuns la spital, dupa un accident produs marti noaptea pe DN3. Potrivit primelor cercetari, vinovat de producerea acestui accident a fost soferul unei masini de Jandarmerie care a intors pe linia dubla continua.

Accident grav pe E85: Doi morti si patru raniti

Accident grav in judetul Neamt, pe drumul european E85. Doi oameni au murit, iar alti patru au fost raniti, dupa ce un autoturism, o masina de transport valori si un TIR au intrat in coliziune.

Accident in apropiere de Scoala 8 Vaslui. Un sofer beat crita a spulberat doua masini parcate

Un tanar de 24 de ani a provocat un accident de circulatie pe strada Pacii din Vaslui, miercuri seara, in apropierea Scolii nr. 8 Alexandra Nechita. Conducatorul auto se afla sub influenta bauturilor alcoolice si a ratat un viraj la dreapta.

FOTO Accident in apropiere de Scoala 8 Vaslui. Un sofer beat crita a spulberat doua masini parcate

Un tanar de 24 de ani a provocat un accident de circulatie pe strada Pacii din Vaslui, miercuri seara, in apropierea Scolii nr. 8 Alexandra Nechita. Conducatorul auto se afla sub influenta bauturilor alcoolice si a ratat un viraj la dreapta.

Accident GRAV de autocar in Brazilia. 15 oameni au murit

15 persoane au muriut si alte 31 au fost grav ranite, noi noaptea, intr-un accident produs pe litoralul statului Sao Paulo, din Brazilia, dupa ce autocarul in care se aflau a cazut intr-o rapa, transmit pompierii.

UPDATE. Sase jandarmi din Bihor au fost raniti intr-un accident GRAV produs pe DN3, in Constanta. Parchetul Militar cerceteaza cazul

Sase jandarmi din Bihor au fost raniti intr-un accident produs marti noaptea pe DN3, la iesirea de pe A2. Potrivit primelor cercetari, vinovat de producerea acestui accident a fost soferul masinii Jandarmeriei care a intors pe linia dubla continua. Parchetul Militar a deschis dosar de cercetare in acest caz.

Accident grav in Constanta: Noua persoane au fost ranite, dupa impactul unui microbuz al Jandarmeriei cu un autoturism

Un grav accident rutier a fost provocat marti noaptea, in jurul orei 22,15, dupa ce soferul unui microbuz al Jandarmeriei a intors masina pe DN 3 peste linia dubla continua, intre Constanta si Valu lui Traian, si a fost izbit in plin de un autoturism BMW ce se deplasa regulamentar pe sensul sau de mers.

Accident grav in Brazilia: 15 morti si 31 de raniti

Cel putin 15 pasageri si-au pierdut viata intr-un accident de autocar produs in noaptea de miercuri spre joi in Brazilia, pe o sosea de pe litoralul statului Sao Paolo, la 120 km de orasul cu acelasi nume, transmite AFP, citand serviciul de pompieri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )