Libnet.ro
UNICEF

06:00

UPDATE. Sase jandarmi din Bihor au fost raniti intr-un accident GRAV produs pe DN3, in Constanta. Parchetul Militar cerceteaza cazul

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Sase jandarmi din Bihor au fost raniti intr-un accident GRAV produs pe DN3, in Constanta. Parchetul Militar cerceteaza cazul

Sase jandarmi din Bihor au fost raniti intr-un accident produs marti noaptea pe DN3, la iesirea de pe A2. Potrivit primelor cercetari, vinovat de producerea acestui accident a fost soferul masinii Jandarmeriei care a intors pe linia dubla continua. Parchetul Militar a deschis dosar de cercetare in acest caz. continuă pe România Liberă

Un roman a fost ranit intr-un accident grav produs in sudul Spaniei

Doi oameni au murit si 46 au fost raniti intr-un accident propus pe o autostrada din sudul Spaniei. Printre persoanele ranite se numara si un cetatea roman, informeaza France Presse. Accidentul.

Grav accident rutier produs in judetul Constanta: Sase jandarmi au fost raniti

Cel putin noua persoane au ajuns la spital, dintre care sase jandarmi, in urma unei coliziuni intre un microbuz al MAI si un autoturism, accidentul avand loc in judetul Constanta. Una.

Giurgiu: Un candidat la o primarie a fost ranit intr-un accident produs chiar in fata sectiei de votare (VIDEO)

Un grav accident rutier a avut loc in localitatea Cosoba, din judetul Giurgiu. Unul dintre candidatii la primarie si un membru al familiei acestuia au fost raniti, informeaza B1 TV. Accidentul s-a produs.

Incident aviatic! Turbulente puternice in timpul unui zbor. Mai multi pasageri au fost raniti

Pasageri ai unui avion Airbus A380 ai companiei Malaysia Airlines si membri ai echipajului au fost raniti usor, duminica, in urma unor puternice turbulente produse in timpul unui zbor pe ruta.

Cinci membri ai serviciilor de informatii din Iordania au fost ucisi intr-un atac

Cinci membri ai serviciilor de informatii au murit in atacul contra biroului lor din tabara de refugiati palestinieni Baqa'a, la 20 km nord de Amman. Autorul presupusului atac terorist a fost.

Accident GRAV la Constanta, pe DN3, in care a fost impliacta o masina a Jandarmeriei. Sase jandarmi au fost raniti

Noua persoane au fost ranite, intre care sapte persoane au ajuns la spital, dupa un accident produs marti noaptea pe DN3. Potrivit primelor cercetari, vinovat de producerea acestui accident a fost soferul unei masini de Jandarmerie care a intors pe linia dubla continua.

Noua jandarmi, raniti intr-un grav accident rutier la Constanta

Un grav accident rutier a fost provocat ieri noapte, in jurul orei 22:15, dupa ce soferul unui microbuz al Jandarmeriei a intors masina pe DN 3 peste linia dubla continua, intre Constanta si Valu lui Traian, si a fost izbit in plin de un autoturism BMW ce se deplasa regulamentar pe sensul sau de mers, transmit surse din presa.

Sase turisti cehi, inclusiv un copil, au fost raniti dupa ce autocarul lor a fost vizat de focuri de arma in Franta

Sase persoane au fost ranite dupa ce un autocar cu turisti cehi, printre care copii, a fost vizat de focuri de arma, in doua reprize, sambata seara, in timp ce traversa departamentul Drome, din sud-estul Frantei, relateaza BFMTV, care precizeaza ca autorul atacului a fost prins.

11 morti si 36 raniti, intr-un atentat in centrul Istanbulului

ACTUALIZARE 11:10 11 morti si 36 de raniti in atentatul cu bomba de la Istanbul Unsprezece persoane, sapte politisti si patru civili, au fost ucise si 36 ranite, in atentatul cu bomba care a avut loc astazi intr-un cartier istoric din Istanbul, a anuntat guvernatorul Vasip Sahin, potrivit AFP si DPA, citat de surse din presa.

Trei 3 morti si 30 de raniti intr-un atentat in sud-estul Turciei, atribuit de autoritati PKK

Un politist si doi civili si-au pierdut viata, iar cel putin 30 de persoane au fost ranite miercuri intr-un atentat cu masina-capcana ce a vizat sediul politiei din Midyat, in sud-estul Turciei, a declarat premierul turc Binali Yildirim, atribuind atacul rebelilor kurzi, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )