Libnet.ro
UNICEF

12:30

Accident GRAV in Neamt: Doua persoane au fost transportate la spital (FOTO)

B1 B1,
Accident GRAV in Neamt: Doua persoane au fost transportate la spital (FOTO)

Un accident rutier a avut loc in judetul Neamt in care au fost implicate patru autoturisme. Trei persoane au fost ranite, dintre care doua au fost transportate la spital, informeaza. continuă pe B1

Explozie puternica intr-un magazin din Leicester; patru persoane au fost transportate la spital; Politia a anuntat ca este vorba despre un incident major

O explozie puternica, urmata de incendiu, a avut loc duminica seara in orasul britanic Leicester, intr-un magazin care a fost distrus in totalitate in urma deflagratiei. Politia a anuntat ca este vorba despre un incident major, iar potrivit presei britanice patru persoane au fost ranite si transportate la spital.

Carambol rutier pe soseaua dintre Galati si Braila. Trei masini s-au facut praf, iar doua persoane au fost duse la spital

Accidentul s-a produs marti seara pe soseaua de pe dig. Traficul rutier in zona a fost inchis aproape o jumatate de ora, formandu-se coloane mari de masini pe ambele sensuri de mers.

Oameni salvati cu senilata. Mai multe gravide au fost transportate la spital, iar turisti romani din Bulgaria dusi la adapost

A fost noapte alba pentru autoritati. Acolo unde ambulanta nu a putut sa ajunga, oamenii au fost salvati cu senilata.

Accident ingrozitor in Cluj. Doua persoane au murit si alte doua au fost grav ranite

Doua persoane au murit si alte doua au fost grav ranite, duminica seara, dupa ce doua autoturisme si un TIR s-au ciocnit pe DN1, intre Huedin si Oradea, in judetul Cluj. Potrivit Inspectoratului Judetean .

Locatarii unui bloc din Moreni, evacuati in urma unui incendiu. Doua persoane au ajuns la spital

Douazeci de locatari ai unui bloc de apartamente din orasul Moreni, judetul Dambovita, au fost evacuati, duminica dimineata, in urma unui incendiu produs intr-un dintre apartamente. Doua persoane care se aflau in apartamentul in care a izbucnit incendiul au ajuns la spital, intoxicate cu fum, potrivit news. ro.

Accident grav in Dambovita, intre un microbuz si un autobuz. Sunt sapte victime

Sapte persoane au fost implicate, miercuri dimineata, intr-un accident intre un microbuz si un autobuz, produs in municipiul Moreni din judetul Dambovita. O singura persoana a ajuns la spital. Potrivit.

Accident grav in judetul Vaslui. A fost activat codul rosu. O persoana a murit

Una dintre cele opt persoane ranite in accidentul de circulatie care a avut loc duminica seara, pe DE 581, in localitatea Sapte Case, a decedat, au anuntat oficiali ai Prefecturii Vaslui. Potrivit acestora,.

Gravide si cardiaci salvati cu senilata. Un barbat care a baut solutie de curatat aragazul, dus la un spital din Bulgaria

A fost noapte alba pentru autoritati. Acolo unde ambulanta nu a putut sa ajunga, oamenii au fost salvati cu senilata.

Accident grav in Timisoara. O femeie a fost lovita in plin de un autobuz

O femeie a fost lovita din plin de unautobuzul, marti dimineata, in Timisoara. Accidentul a fost surprins de un sofer care are instalata o camera video pe bord. Vinovat de producerea accidentului.

FOTO Accident grav, cu opt victime in Vaslui. Autoritatile au activat planul rosu

Un grav accident rutier s-a produs duminica seara in judetul Vaslui pe Drumul European 581, in apropiere de Crasna, in zona Sapte Case.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )