Libnet.ro
UNICEF

10:00

Locatarii unui bloc din Moreni, evacuati in urma unui incendiu. Doua persoane au ajuns la spital

Hotnews Hotnews,
 Locatarii unui bloc din Moreni, evacuati in urma unui incendiu. Doua persoane au ajuns la spital

Douazeci de locatari ai unui bloc de apartamente din orasul Moreni, judetul Dambovita, au fost evacuati, duminica dimineata, in urma unui incendiu produs intr-un dintre apartamente. Doua persoane care se aflau in apartamentul in care a izbucnit incendiul au ajuns la spital, intoxicate cu fum, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

O fetita de 12 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc din Deva

O fetita, in varsta de 12 ani, si-a pierdut viata, duminica, dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc din Deva, victima prezentand multiple fracturi si suspiciuni de leziuni ale organelor interne, in ur.

Barbat dat in urmarire si in consemn la frontiera, dupa ce si-a impins tatal de la etajul al treilea al unui bloc din Roman

Un barbat din municipiul Roman a fost dat in urmarire nationala si in consemn la frontiera dupa ce si-a impins tatal in varsta de 70 de ani de la balconul unui apartament de la etajul al treilea, apoi a fugit, transmite News. ro.

Deva:O fetita de 12 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc

O fetita de 12 ani si-a pierdut viata, duminica, dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc de locuinte din municipiul Deva, victima prezentand multiple fracturi si suspiciuni de leziuni ale organelor interne, in urma carora a decedat in spital, potrivit Agerpres.

Experimentul care a provocat dezastru in caminul unui liceu din Galati. Un elev s-a ales cu arsuri grave

Un elev de 16 ani, in clasa a IX-a, a facut un experiment bizar incercand sa dea foc cu spirt unui triunghi de branza topita. Experimentul nu a decurs conform planului si tanarul s-a ales cu arsuri foarte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )