Libnet.ro
UNICEF

23:15

Accident grav la Prahova. Un TIR s-a ciocnit cu un microbuz

România Liberă România Liberă,
Accident grav la Prahova. Un TIR s-a ciocnit cu un microbuz

Un accident s-a produs, miercuri, pe DN1A, in judetul Prahova. O persoana a fost ranita, dupa ce un TIR a lovit un microbuz in care se aflau 16 pasageri, traficul rutier in zona desfasurandu-se alternativ, pe o singura banda, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Accident grav intre Brasov si Sighisoara.Un autocar s-a rasturnat. Doi oameni au murit. Un copil, in stare grava

Un accident grav s-a produs, marti dupa-amaiza, pe DN13, intre localitatile Brasov si Sighisoara, pe raza localitatii Saschiz, in urma acestuia, doua persoane si-au pierdut viata, iar un copil a fost grav ranit, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

Accident grav la Bacau: Cinci persoane ranite, intre care doi copii de 4 si 10 ani

Un accident grav s-a produs, marti seara, la Bacau, in urma caruia cinci persoane, intre care si doi copii de patru si zece ani, au fost ranite. Potrivit politiei, este vorba despre o ciocnire intre doua masini. Soferul uneia dintre acestea nu a acordat prioritate de trecere intr-o intersectie, anunta Mediafax.

Accident pe DN1 A: O persoana a fost ranita dupa ce un TIR a lovit un microbuz in care se aflau 16 pasageri

O persoana a fost ranite, miercuri, dupa ce un TIR a lovit un microbuz in care se aflau 16 pasageri, pe DN1 A, in judetul Prahova, transmite Mediafax. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )